راه اندازی کافه - صفر تا صد کافی شاپReviewed by پیشنهاد ویژه on Jun 8Rating: 5.0
راه اندازی کافه – صفر تا صد کافی شاپ
۵ (۱۰۰%) ۲ votes

مراحل راه اندازی کافی شاپ – ایده اولیه

راه اندازی کافه چیست؟ – ما در این مقاله تلاش میکنیم تا بصورت کلی فرایند راه اندازی کافی شاپ را برایتان توضیح دهیم

اجازه بدهید با یک مثال بحث را اغاز کنیم

ببینید شما همانند برای راه اندازی کافه یک معمار باید ابتدا طرحی از کافی شاپ مورد نظرتان در ذهنتان داشته باشید

و حتما در نظر داشته باشید یک کافه همانند تمامی صنف های کاری دیگر یک بیزینس است

و به جز ظواهر ساختی هزینه ها و مسائل خودش را دارد, پس اولین نگاه شما باید داشتن

هدف درامد زایی برای خودتان باشد , مرحله بعدی داشتن طرح است , میخواهید صاحب

چه نوع کافه ای باشد؟ تجاری , هنری , کافه رستوران , فرهنگی , لاکچری و….

ما سعی میکنیم با شما صادق باشیم پس لطفا شما هم با خودتان صادق باشید

ما قبلا در نحوه راه اندازی کافی شاپ به شما توضیح مختصری داده بودیم اما در این مقاله

بصورت کامل و صدالبته اجمالی سعی میکنیم موارد لازم را بررسی کنیم اگر هم خواستید

میتوانید با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید تا در این زمینه بصورت رایگان به شما مشاوره بدهیم

ملک کافی شاپ برای راه اندازی کافه

صفر تا صد کافی شاپ – خب شما ابتدا نیاز به یک فضا برای کافی شاپتان دارید و این ملک باید متناسب با کافه شما

باشد , ببینید کمال گرا نباشید فضای داخلی با طراحی دکوراسیون کافی شاپ قابل

انعطاف و تغییر است ,نکته حائز اهمیت همسویی فضا با ایده شما و صد البته موقعیت

مکانی ملک است که بسیار مهم است

مثلا شما اگر قصد راه اندازی و صفر تا صد کافی شاپ هنری دارید , قطعا ملکی که که در انتهای یک برج تجاری

یا پاساژی در یک منطقه کاملا اداری است تناسب کاملی ندارد , ترجیحا شما ملکی در نزدیکی دانشکده ها

یا مراکز فرهنگی انتخاب میکنید, شما باید کاملا در نظر بگیرید میخواهید مشتریان شما از چه قشری باشند

مجوز کافی شاپ برای راه اندازی کافه

خب قطعا شما برای راه اندازی کافی شاپ تان نیازمند طی کردن مراحل قانونی هستید ما آنچه را که شما

برای کسب مجوز کافی شاپ ( صفر تا صد کافی شاپ ) نیاز دارید در اینجا ذکر میکنیم:

شرایط و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده و اخذ جواز کسب از اتحادیه صنف بستنی آبمیوه و کافی شاپ تهران
اتحادیه صنف بستنی آبمیوه و کافی شاپ تهران ، حداقل مساحت برای بستنی ۱۲ متر و بستنی و

آبمیوه ۱۴ متر و کافی شاپ ۲۰ متر می باشد

۱-تابعیت جمهوری اسلامی ایران
۲-ارائه سند مالکیت و بنچاق یا اجاره نامه رسمی یا عادی و یا مبایعه نامه و یا حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام

به تنظیم اجاره نامه یا رسید پرداخت اجاره بها معتبر و یا ارائه قرار دادهای منعقده فی مابین متقاضی پروانه

کسب با ادارات و سازمانهای دولتی , نهاد ها , شهر داری ها , شرکت های تعاونی مسکن و شرکت های

خاص صنفی , شرکت های تحت پوشش سازمان های دولتی ( ارائه اصل سند مالکیت جهت احراز مالکیت

موجر یا فروشنده در خصوص اجاره نامه عادی یا مبایعه نامه عادی ضروریست)

شرایط  جواز کافی شاپ چیست

دریافت تعهد محضری از دارندگان اجاره نامه مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن الزامیست
۳- ارائه سوابق کاربری تجاری یا اداری و یا کارگاهی محل کسب ( عوارض مشاغل و کسب و پیشه )
۴- کسب رضایت مالک برای تغییر شغل
۵- اصل شناسنامه و فتو کپی آن از تمام صفحات (۲ سری)
۶- اصل و کپی کارت ملی (۲ سری )
۷- گواهی پایان خدمت نظام وظیفه و یا معافیت دائم و یا ارائه گواهی معتبر مبنی بر داشتن معافیت تحصیلی

یا پزشکی دانشجویان با ارائه گواهی معتبر از دانشگاه مربوطه و تکمیل فرم تعهد نامه
۸-ارائه آخرین مدرک تحصیلی ( حداقل گواهی پایان تحصیلات ابتدایی یا سواد خواندن و نوشتن ) با استثنای

متقاضیانی که سن آنها از ۵۰ سال به بالا می باشد .
۹- ۱۲ قطعه عکس ۴*۳ جدید .
۱۰- حداقل مساحت برای بستنی ۱۲ متر و بستنی و آبمیوه ۱۴ متر و کافی شاپ ۲۰ متر می باشد
۱۱- رعایت حدود صنفی ۳۰۰ متر.
۱۲- کد پستی ۱۰ رقمی واحد صنفی ( کپی قبض تلفن واحد صنفی).
۱۳- در صورت داشتن شریک ویا شرکاء ارائه فتوکپی شناسنامه از تمام صفحات و رضایت محضری شریک و

شرکا الزامی می باشد .
۱۴- در صورت داشتن پروانه کسب قبلی ارائه فتوکپی جواز کسب الزامی است .
۱۵- در صورتیکه ملک موروثی باشد ارائه رضایت محضری سایروراثت با نضمام اصل و فتوکپی شناسنامه ورثه

و اصل و فتوکپی گواهی حصر وراثت الزامی می باشد.
۱۶- چنانچه متقاضی پروانه , خانم باشد معرفی یک مرد به عنوان مباشر الزامی است .
۱۷- در تابلو سر درب واحد صنفی بکار بردن اسامی و عناوین و نیز اصطلاحات بیگانه ممنوع ,نام تابلو با کلمات فارسی انتخاب شود

صفر تا صد کافی شاپ

طراحی دکوراسیون کافی شاپ

قطعا این بخش بسیار جذاب برایتان خواهد بود , مخصوصا اگر خودتان طرحی داشته باشید که آن را

به عمل بیاورید , رعایت استاندارد ها و توجه به منوی کافی شاپتان فراموش نشود در اینجا چند مدل از

طراحی های کافی شاپ را برایتان مینویسم:

دکور صنعتی در طراحی کافی شاپ برای راه اندازی کافه

دکور صنعتی امروز محبوب ترین سبک طراحی کافی شاپ ها است. این سبک با صرف بودجه کم، انتخابی خوب

به نظر می رسد. بسیاری از کافی شاپ ها از دیوارهای آجری تشکیل می شوند. در این سبک شما نباید آنها را پنهان کنید.

فقط رنگ آنها را مشخص کنید و آن ها را برجسته سازید. لوله های تاسیساتی، بخش مهمی از دکور صنعتی هستند.

بنابراین آنها را در معرض دید نگه دارید. برای ایجاد فضای داخلی، می توانید از چوب یا پالت بازیافت شده استفاده کنید

تا همه چیز را که می خواهید پوشش دهد. لامپ های صنعتی را در هر جای این فضا میتوانید بکار ببرید.

سبک وینتژ در طراحی کافی شاپ

عتیقه جات حراج ممکن است یک منبع بسیار خوب برای علاقه مندان به طراحی سبک وینتژ باشد. برای طراحی کافی شاپ

به این سبک، با افرادی که در مورد وسایل عتیقه میدانند یا فروشنده کالاهایی که قبلا با آنها کار شده است، صحبت کنید.

طراحی کافی شاپ با ظاهری مدرن

اگر شما یک ظاهر مدرن تر را ترجیح می دهید، پس شما کمی در ترکیب بعضی چیزها آزادی دارید.

شما باید بهترین راهکار، کارآمد و بهینه سازی شده را دراین طراحی انتخاب کنید.در طراحی کافی شاپ مدرن،

انتخاب مصالح و جزییات از اصلی ترین موارد است. با انتخاب مصالح و رنگ های طبیعی و ایجاد تضاد بااستفاده از بافت آجر

در کنار سطوح صاف و صیقلی، محیط گرم و صمیمی با طراحی مدرن بدست می آید.

سبک روستیک و طراحی کافی شاپ

در این سبک طراحی کافی شاپ از طرح های چوبی بیشتر استفاده میشود. سبک روستیک یا روستایی همانطور

که از نامش پیداست.آنچه را که مربوط به طبیعت است بیان میکند. استفاده از دکور چوبی، میز وصندلی های متفاوت چوبی

با رویه چرمی زیبایی خاصی در طراحی کافی شاپ به وجود می آورد. با استفاده از روشنایی و چراغ های خاص میتوان

این دکوراسیون را تکمیل کرد. با تشکر از معماریان دات کام بابت معرفی این چندمدل از طراحی

برای طراحی ها بیشتر با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید

منوی کافی شاپ برای راه اندازی کافه

حالا نوبت آماده سازی منو است , منو بخش مهمی محسوب می شود علاوه بر داشتن تخصص به صنف کافه نیازمند شناخت بازار

و تناسب با فضا و محل و مشتریان و تسلط به متریال کافه می باشد که صباتیم میتواند مشاور شما در این زمینه باشد ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

طراحی منو کافی شاپ

مرحله بعدی داشتن طرح گرافیکی و قیمت گذاری و در نهایت چاپ و آماده سازی است که توصیه میکنیم حتما

متناسب با فضای کافه و صدالبته به جای شلوغ کاری زیاد خودتان را جای مشتریتان بگذارید اینطوری راحت تر تصمیم میگیرید

که طرح نهایی منو چگونه باشد ! پس حتما در بخش ظاهری منو اولویتتان مشتری مداری باشد نه کلاس کاری !

خرید تجهیزات کافی شاپ

حالا دیگر باید خودتان را آماده خرید وسایل کافه کنید , همانطور که قبلا در مقاله خرید تجهیزات کافی شاپ خدمتتان

عرض کردیم شما باید به جای کلاس کاری دقیقا به تناسب دستگاه های مهمی مثل گرایندر و دستگاه اسپرسو با

فضای بار کافه و منوی کافه تان توجه کنید

لوازم دست دوم کافه – صفر تا صد کافی شاپ

شما میتوانید بعضی از دستگاه های مهم را بصورت دست دوم تهیه کنید

تجهیزات و مخصوصا دستگاه ها بسیار نقش ویژه ای دارند و به هیچ وجه نباید در انتخابشان سهل نگاری شود

چرا که هم هزینه به نسبت بالایی دارند که جایگزینی برای شما گران تمام می شود و هم ابزار کار شما است

پس در کنار هزینه شما کارایی و کیفیت و تناسب را هم در نظر بگیرید

خرید ظروف کافی شاپ

شما باید ظروف را برای راه اندازی کافه با توجه منو کافه تان تهیه کنید و اینکار را حتما بصورت حضوری انجام دهید

هزینه ظروف کافه

هم از نظر مالی و هم از نظر کاربردی همانند بخش دستگاه ها این بخش هم کیفیت و کارایی اهمیت زیادی دارد

و فراموش نکنید که حتما حضوری خریداری کنید و کیفیت و کارایی را فدای مطلقا زیبایی نکنید

خرید مواد اولیه کافی شاپ

بازهم به تناسب منو باید مواد اولیه خود را تهیه کنید , کیفیت را حتما در نظر بگیرید و خرید اضافی نکنید !

شما باید بهترین تناسب قیمت و کیفیت مواد لازم با سود لازم را در دستور کاری خودتان داشته باشید

آموزش کافی شاپ

آموزش کافی شاپ – صفر تا صد کافی شاپ

ما قبلا به صورت مفصل در دو مقاله مراحل آموزش کافی شاپ و مراحل آموزش باریستا به شما توضیحات کامل داده ایم

اما بازهم لازم میبینیم تاکیید کنیم حتی اگر خودتان مسئولیت آماده سازی ایتم هارا ندارید باید حتما و حتما به کار

اشراف داشته باشید در غیراینصورت درصورت مشکل هم نمیتوانید پاسخگوی مشتری کافه تان باشید

هم نمیتوانید مدیریت و انتخاب درسی برای نیرو های کافی شاپتان داشته باشید

استخدام نیرو

شما با توجه به متراژ و ظرفیت و صدالبته وضعیت پیک کاری باید نیرو استخدام کنید. زمان استراحت نیروهایتان

و حقوق مناسب را نادیده نگیرید چرا که درغیراینصورت با داشتن اندکی سودی بیشتر به خاطر بازدهی کم نیروهایتان

متحمل ضرر خواهید شد

نیرو کافی شاپ

نیرو های کافی شاپ شامل باریستا , ویتر , سالنکار , آشپز , ظرفشور , نیروی خدماتی , صندوقدار , مدیر سالن

یا حتی مدیر داخلی است

تبلیغات کافی شاپ آخرین مرحله

خسته نباشید دیگر داریم به پایان نزدیک می شویم , شما در کنار برندسازی مسئولیت جذب مشتری را هم به عهده دارید

ما این موضوع را به دو بخش تبلیغات گرم و سرد تقسیم میکنیم

انواع تبلیغات کافی شاپ

تبلیغات گرم شامل نحوه برخورد و جذب مشتریان فعلی تان

و ظواهر کافی و موارد ترغیب کننده مشتری و تبلیغات سرد شامل تبلیغات اینترنتی و سوشال مدیا و تراکت و معرفی خارجی است

کافه داری مشاور کافی شاپ شما

کافه داری با در اختیار داشتن مجرب ترین کادر و تجربه کافی و صد البته داشتن تجهیزات و ظروف و متریال با بهترین و مناسب ترین قیمت

میتوانید از ابتدایی ترین تا پیچیده ترین مراحل را از صفر تا صد در کنار شما باشد , حتی میتواند به شما بیزینس پلن یا مشاوره مالی

و کاری بدهد تا در منابسترین زمان با بهترین هزینه و کمترین اسیب کافه خود را با سوددهی مناسب تاسیس کنید

جهت مشاوره با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید

راه اندازی کافه – صفر تا صد کافی شاپ
برچسب ها:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code