4.9/5 - (7 امتیاز)

اصطلاحات و مفاهیم قهوه

اصطلاحات قهوه – خودتان را اماده کنید تا این جلسه با زبان قهوه با هم صحبت کنیم.
حرفه ای ها در دنیای قهوه دیگر از کلماتی مانند عطر یا طعم یا تلخ و… استفاده نمیکنند
و ما میخواهیم تا شما با فاکتور های اصلی در قهوه آشنا شوید
و حتی به عنوان یک نیرو یا مشتری تخصصی تر در بابت نوشیدنی مورد علاقه تان
بحث کنید.
اصطلاحات قهوه

ویژگی های قهوه

اصطلاحات قهوه – پس این خصوصیات را باهم بررسی میکنیم:
+ آروما قهوه (Aroma) در واقع همان رایحه یا عطر قهوه ایست که تازه دم اوری شده
+ اسیدیتی ( Acidity) مزه ترشی که شخصیت دارد ( یعنی ترشی که نمایانگر مثلا
یک میوه ماننده انگور است و نه ترشی زننده – در پست قبلی توضیح داده شده )
+ بادی ( Body) به مقدار حس غلظتی است که از نوشیدنی تان دریافت میکنید
مثلا قهوه ای که بیشتر از حد عصاره گیری میشود از یک قهوه سالم بادی بیشتری دارد
+ بیترنس ( bitterness ) همان مزه تلخی است که شما دریافت میکنید
+ افترتیست ( Aftertaste ) به اولین حس دریافتی پس از نوشیدن قهوه میگویند
+ فلیور ( Flavour ) به طور کلی تمامی طعم ها و حس های چشایی قهوه است
+ سوییتنس ( Sweetness) به طعمی نرم و به صورت کلی شیرین در قهوه میگویند
+ رست ( Roast) که به درجه برشته شدن قهوه میگویند که قبلا برایتان توضیح داده ایم
از امروز روی نوشیدنی خود تمرکز بیشتری کنید و تفاوت های آن هارا باهم بسنجید
چرا که هر کاپ قهوه میتواند با دیگری متفاوت باشد

اصطلاحات قهوه چیست

همانطور که میدانید بیشتر باریستا ها از واژگان لاتین در فرایند کار استفاده میکنند

مثلا به کوبیدن قهوه میگویند تمپ کردن یا به خرد کردن قهوه میگویند گرایند کردن

یا ابزار الات کافه را به نام اصلی اسم میبرند به شیرجوش میگویند پیچر یا به

وسیله کوبیدن قهوه میگویند تمپر – یا به وسیله ای که شبیه قوری است و

برای دم اوری قهوه های دمی مانند کمکس به کار میرود میگویند کتل

یا به ترازوی کوچکی که نوشیدنی هارا روی ان وزن میکنند میگویند اسکیل

در مقالات بعدی شمارا با اصطلاحات بیشتری اشنا میکنیم

جهت آموزش تئوری و عملی باریستا و کافه با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

 

 

اصطلاحات قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *