آموزش تهیه قهوه ترک

آموزش قهوه ترک امروز میخواهیم قهوه ترک را به شما آموزش بدهیم
این قهوه در میان خانواده های ایرانی قدمتی بالا دارد
و همچنان مخاطبان سنتی قهوه از آن استقبال میکنند
برای قهوه ترک شما نیاز به جزوه یا همان قهوه جوش
اب خنک ( ترجیحا آب معدنی ) و یک منبع حرارتی دارید
برای تهیه این قهوه ابتدا به ازای هر نفر یک فنجان آب
و یک قاشق سر پر چای خوری پودر قهوه اضاقه کنید

قهوه ترک

قهوه ترک چیست

قبل از اینکه آن را روی منبع حرارتی بگذارید به خوبی هم بزنید
در کافه به هیچ عنوان اما اگر در خانه درست میکنید و تمایل دارید
شیرین باشد میتوانید شکر را همراه پودر قهوه همان ابتدا اضافه کنید
جزوه را روی شعله ملایم بگذارید و ترجیحا منتظر جوش آمدن قهوه باشید
در این مرحله دیگر نه قهوه را هم بزنید و نه تکان بدهید
بعد از گذشت سه الی چهار دقیقه قهوه همانند شیر داغ به سمت بالا می اید
این مقدار باید تا لبه جزوه باشد و باید سریعا از روی شعله برداشته شود
نکته مهم این است بعد از برداشتن سریعا آن را داخل فنجان نریزید

نکات قهوه ترک

اجازه بدهید پودر قهوه ته نشین شود سپس داخل فنجان بریزید.
توجه داشته باشید لرد ( پودر ته نشین شده ) را به هیچ عنوان مصرف نکنید !
درجه اسیاب قهوه ترک ریز ترین حالت ممکن اسیاب قهوه است. ترجیحا
از پودر های اماده استفاده نکنید و پیشنهاد می شود قهوه را پیش از مصرف اسیاب کنید
ترجیحا قهوه باید کاملا پودر و یکنواخت شود و فراموش نکنید قهوه تازه رست
و تازه اسیاب شده با درجه پودرشدگی صحیح و رعایت این نکات
تاثیر بسزایی روی کیفیت قهوه شما دارد. امیدواریم از این نکات لذت ببرید

جهت شرکت در دوره های اموزشی اموزشگاه تخصصی کافه داری

با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرماید

آموزش قهوه ترک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *