فروش قهوه

آموزش تهیه قهوه فرنچ پرس

قهوه فرنچ پرس شاید ساده ترین ابزار ممکن برای تهیه یک قهوه خوب باشد
و صد البته که در سریعترین زمان ممکن هم قادر به تهیه قهوه با آن هستید
اما نکات حائز اهمیت وجود دارد که اگر آن هارا رعایت نکنید ممکن است
قهوه شما کیفیت خود را از دست بدهید. مهمترین نکته در ابتدا این است که
به هیچ عنوان از اب در حال جوش استفاده نکنید

قهوه فرنچ پرس

البته چیزی به اسم قهوه فرانسه وجود ندارد این نام از قدیم الایام

در ایران روی قهوه فرنـــچ پرس گذاشته شده است

ویدئو آموزش درست کردن قهوه

در این ویدئو به شما به صورت تصویری نحوه دم اوری را نشان میدهیم

ابتدا ویدئو را ببینید و در ادامه حتما نکاتی راکه درمورد تهیه قهوه فرنــچ پرس

برایتان نوشته ایم مطالعه کنید

آموزش درست کردن قهوه فرنچ پرس

اگر اب در حال جوشیدن است
ان را از روی شعله بردارید و ۳۰ ثانیه بعد روی بستر قهوه بریزید . به طور کلی
دمای مناسب رنج بین ۹۱ تا ۹۳ درجه است – نکته مهم دیگر آنکه به هیچ عنوان
زمان پرس از ۶ دقیقه بیشتر نشود ما در ویدئو گفتیم ۴ دقیقه شما میتوانید بین این
رنج زمانی قهوه را پرس کنید . چون اگر از زمان معین بگذرد قهوه شما اوراکستراکت
میشود یا به زبان ساده تر میسوزد ! نکته بعد آنکه درجه آسیاب قهوه را جدی بگیرید
به خاطر مجاورت مستقیم اب و قهوه در فرنچ پرس حتما باید درجه گرایند ( خردشدگی قهوه )
بزرگ باشد ( کورس یا اکسترا کورس ) همانطور که قبلا اشاره کردیم در بین تمام ابزار
تهیه قهوه فرنچ پرس شاید نیاز به بزرگترین درجه گرایندر را دارد

آموزش قهوه فرانسه

نکته دیگر آنکه بعد از پرس قهوه ان را بنوشید و از بالا پایین کردن سطح پرس فرنـچ پرس بپرهیزید
نکته دیگر انکه همانطور که در ویدئو به آن اشاره کرده ایم در هنگام ریختن اب روی بستر قهوه
زمانی که یک چهارم ظرف پر شده است برای ۳۰ ثانیه دست نگهداری تا بلومینگ قهوه انجام شود
بعدا درباره بلومینگ برایتان خواهیم نوشت. شما در فرنچ پرس قهوه ای با غلظت بالا دریافت میکنید
اگر فرنچ پرس شما ۳۵۰ میلی است و دسترسی به اسکیل ( ترازو ) ندارید پیشنهاد ما برای
مقدار قهوه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر قهوه است

 

 

آموزش قهوه فرنچ پرس – آموزش قهوه فرانسه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *