اسپرسو کن پانا

اسپرسو کن پانا امشب میخواهیم درباره یک قهوه بسیار خوشمزه
برپایه اسپرسو برایتان بنویسیم.
اسپرسو کن پانا یک ترکیب بسیار خوشمزه از اسپرسو و خامه است
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا به وسیله اسپرسو ساز یک
دبل اسپرسو تهیه کنید و سپس خامه را به صورت دستی یا
با همزن به مدت چنددقیقه بهم بزنید تا حالت کشی پیدا کند و
کاملا نرم شود. برای تهیه این نوشیدنی
اگر اسپرسو ساز دارید معادل ۶۰ میلی لیتر اسپرسو ( دبل )
به همراه دو قاشق غذاخوری خامه روی ان اضافه کنید

قهوه کن پانا

میتوانید از انواع سیروپ و عسل هم در کنار ان استفاده کنید
اگر هم اسپرسو ساز ندارید میتوانید از موکاپات استفاده کنید
این قهوه در کشورهای مختلف اسامی مختلفی دارد و حتی
نوشیدنی مشابه ان فراوان است. ترجیحا از خامه سنگین پرچرپ
استفاده کنید . خامه های اماده و اسپری پیشنهاد نمی شود
و پیشنهاد میکنیم خودتان خامه را با هم زدن و یا همزن تهیه کنید
امیدواریم از این قهوه خوشمزه لذت ببرید
چرا که ترکیب طعمی جذابی دارد

اسپرسو کن پانا چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *