فروش تمپر قهوه | نحوه استفاده از تمپر
تمپر قهوه – تمپر حرفه ای موتا دسته چوب ,با کف صاف,مخصوص باریستا های حرفه ای,سایز ۵۸mm,جنس استیل ۱۸۱۰,دارای ارگونومیک مناسب برای فشار و صاف کردن قهوه,ساخت کشور ایتالیا
تمپر چیست | تمپر قهوه چیست
تمپر قهوه ( coffee tamper ) یک وسیلهی کارآمد برای آماده کردن یک فنجان قهوه اسپرسو با کرمای مناسب و خوش طعم است.شما باید پس از اندازهگیری میزان مناسب پودر قهوه آن را در فیلتر دستی فشرده کنید تا به یک قرص کاملاً فشرده تبدیل شود.
علت استفاده از تمپر تبدیل پودر قهوه به یک قرص فشرده است که سطح آن با لبهی فیلتر قهوه ساز کمی فاصله دارد.هنگامیکه شما فیلتر حاوی پودر قهوه را در پورتا فیلتر قرار دادید و زیر سر اصلی دستگاه اسپرسو بستید، آب با فشار روی فیلتر حاوی پودر قهوه پاشیده میشود.
پودر قهوه و تمپر
پودر قهوه بعد از تماس با آب حجم بیشتری پیدا خواهد کرد و اگر فاصله ی پودر قهوه تا لبه ی فیلتر وجود نداشته باشد آب از کنار فیلتر سرازیر شده و فضای اطراف دستگاه را کثیف میکند.علت دیگر استفاده از تمپر این است که اگر قهوه فشرده نشود آب از قسمتی که فشرده نشده عبور می کند و تمام عصاره ی قهوه خارج نمی شود و در نتیجه قهوه ی دم شده رقیق و بیکیفیت خواهد بود.
انواع تمپر قهوه
تمپر قهوه از دو قسمت دسته و سر تشکیل شده است .
سر تمپرها اشکال مختلفی دارند که یک نوع آن محدب است که و به دو نوع تمپر محدب امریکایی ( American Curve ) و تمپر محدب اروپایی ( Euro Curve ) تقسیم میشود. نوع دیگری از تمپرها تخت ( Flat ) هستند. نوع دیگری نیز وجود دارد که شیاردار ( Ripple ) است.قطر سر تمپر ها بین ۵۱ تا ۵۹ میلیمتر است و دقت کنید که سایز تمپر شما با سایز فیلتر دستگاهتان یکسان بوده و از فیلتر بزرگتر نباشد.
دسته تمپرها نیز اشکال مختلفی دارند و جنس آنها نیز میتواند از پلاستیک یا چوب یا فلز باشد.انتخاب جنس و شکل دسته به عهدهی شماست و باید ببینید هنگام کار کردن با کدام جنس و دسته راحتتر هستید.
طرز استفاده از تمپر قهوه
- ۱٫ ابتدا فیلتر دستگاه را کاملاً تمیز و خشک کنید و آن را روی استند پورتافیلتر یا یک سطح محکم و صاف قرار دهید .
- ۲٫ پودر قهوه را به میزان لازم داخل فیلتر بریزید .هدف این است که یک تپهی کوچک از قهوه در فیلتر ایجاد کنید.برای اسپرسو تک حدود ۷ گرم و برای اسپرسو دوبل ۱۴ گرم پودر لازم دارید.
- ۳٫ با انگشت خود سطح روی قهوه را صاف کنید و با یک قلممو لبههای فیلتر را تمیز کنید.
- ۴٫ با استفاده از تمپر قهوه را بکوبید.برای کوبیدن قهوه شما باید ۳۰ پوند (۱۳٫۵ کیلوگرم) نیرو به تمپر وارد کنید و بازوی شما باید مستقیم باشد تا بتوانید نیروی مناسب و یکنواختی را به قهوه وارد کنید.
برای استفاده درست از تمپر و اعمال فشار یکسان شما به کمی تمرین نیاز دارید.برای تست نیرو کافیست قهوه را با تمپر بکوبید و آن را دم کنید , اگر قهوه شما آبکی بود یعنی شما نیروی مناسبی را به تمپر وارد نکرده اید پس نیرو را بیشتر کنید. منبع ایلیا
برای دریافت قیمت یا اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید