Rate this post

تهیه ی قهوه سیاه یا بلک کافی:
حرفه ای ها می گویند دم آوری بلک کافی خود یک هنر است! فکر می کنید چرا چنین اصطلاحی وجود دارد؟ با ما همراه باشید و به پاسخ این سوال دست یابید!

نوشیدن قهوه سیاه بدون شکر می تواند به آن طعم دهد، بله بدون شکر!! این مورد به شما اجازه می دهد بیش از پیش، بر طعم و تازگی قهوه خود تمرکز کنید. قهوه سیاه به طور معمول در قوری تهیه می شود ولی قهوه بازان خبره برای حاصل شدن بهترین طعم ممکن روی روش جاری کردن آب (pour_over) اصرار دارند.
بیشتر از این منتظرتان نگذاریم و سریع برویم سر اصل موضوع، دو روش برای تهیه بلک کافی وجود دارد.
روش های تهیه بلک کافی

با استفاده از دستگاه قهوه ساز خانگی (فیلتری اتوماتیک)
با استفاده از یک فیلتر کاغذی ساده و یک لیوان با دهانه پهن

در تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز تنها کاری که قرار است انجام دهید قهوه تیره برشته را آسیاب کنید و داخل دستگاه قهوه ساز بریزید، و اجازه دهید دستگاه، قهوه را برای شما تهیه کند. (آموزش تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز)

برای تهیه قهوه با لیوان آب را به نقطه جوش برسانید، سپس می توانید فیلتر را با آب جوش خیس کنید و آن را داخل لیوان پهن بگذارید و پس از ریختن قهوه داخل آن ، آب را طوری بیافزایید که قهوه حسابی خیس بخورد. این کار می تواند حدود سه الی چهار دقیقه به طول انجامد، و هر سی ثانیه یکبار کمی از ریختن آب دست بکشید.
تهیه قهوه سیاه یا بلک کافی تهیه قهوه سیاه با فنجان و فیلتر کاغذی

همانطور طور که اشاره کردیم با این روش تهیه قهوه، می توانید به خوبی ویژگی های عطری طعمی دانه را احساس کنید، بهتر است همیشه از قهوه تازه برشته شده و تازه آسیاب شده برای تهیه قهوه استفاده کنید، همیشه همان مقدار که نیاز دارید قهوه را آسیاب کنید. فراموش نکنید بهتر است که از آسیاب های خانگی تیغه ای استفاده نکنید. دلیل این پیشنهاد را در اینجا آسیاب کردن قهوه و نکات آن بخوانید.

قهوه تازه برزیل – رست تیره – ۲۰۰ گرم

قهوه تازه برزیل – رست تیره – ۲۰۰ گرم
‎۱۵۰٬۰۰۰ریال

قهوه تازه برزیل رست تیره، مناسب برای تهیه اسپرسو

میزان آسیاب کردن قهوه برای بلک کافی:

در خصوص میزان آسیاب کردن قهوه برای تهیه بلک کافی دو پیشنهاد وجود دارد.

می توانید قهوه را اندازه دانه های شکر آسیاب کنید.
می توانید قهوه را با درجه ریز آسیاب کنید، در آخر طعم آن تلخ تر می شود. (فکر میکنم پیشنهاد اول مناسب تر باشد! بلک کافی به اندازه کافی تلخ است! تلخ ترش نکنید!).

قهوه اگر تیره تر باشد لزوما کافئین آن بیشتر نمی شود یررسی میزان کافئین قهوه ها را بخوانید.
آسیاب متوسط آسیاب اندازه دانه های شن ریز

غالبا تهیه قهوه سخت نیست و همیشه نکاتی وجود دارد که با توجه به آن ها قهوه بهتری بدست می آورید،حالا کمی در خصوص نکات تهیه قهوه بلک کافی بگوییم.
نکات تهیه بلک کافی

آب مناسب برای تهیه قهوه می تواند آب لوله کشی باشد البته اگر با طعم آن مشکلی نداشته باشید ولی از آب های مقطر شده و کاملا عاری از املاح استفاده نکنید، املاح آب چیزی است که در قهوه به آن نیاز داریم. می توانید از فیلتر های مخصوص کربنی برای آب استفاده کنید این فیلتر ها طعم شیمیایی آب لوله کشی را کاهش می دهد.

پیشنهاد کافی لاور ها برای تهیه بلک کافی، قهوه با فیلتر و سیستم های چکه ای است، مانند دستگاه قهوه ساز فیلتری، تهیه قهوه با وی ۶۰، تهیه قهوه با کمکس و روشی ای که در این مطلب با لیوان معمولی ارائه شد.
pure over coffees روش های pure over

برای تهیه بلک کافی ۵۰ الی ۶۰ گرم قهوه برای یک لیتر آب نیاز است یعنی بیشتر از ۱۴ گرم پودر قهوه برای یک فنجان تقریبا ۲۵۰ میلی لیتری(۲۵۰گرمی). اگر قابلیت سنجیدن دمای اب را ندارید آبی که به نقطه جوش رسانده اید را با گذشت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه انتظار روی قهوه بریزید. دمای اب باید حدود ۹۳ درجه باشد! فراموش نکنید باید قهوه را به صورت دورانی خیس کنید تا به همه قهوه خوب برسد.

پیش تر گفتیم زمان لازم ۴ دقیقه است، می توانید این کار را با ۳ دقیقه نیز انجام دهید البته به میزان آسیاب و میزان برشتگی قهوه و سلیقه شما شما نیز بستگی دارد، برای قهوهای با رست کمتر مدت زمان بیشتر و قهوه هایی ک بیشتر رست داده شده اند زمان کمتری پیشنهاد می شود.
قهوه سیاه یا بلک کافی شما هم میخواهید یک فنجان بلک کافی تهیه کنید؟

پاسخ سوال ابتدای متن را یافتید؟ فکر میکنم پاسخ در خود سوال نهفته باشد! چه شخصی به این نتیجه می رسد که تهیه بلک کافی می تواند برایش مطلوب، جالب و شگفت انگیز باشد؟ قهوه ای تلخ و بدون شکر! کار هر کسی نیست! احتمالا همه روش ها را امتحان کرده!

منبع:wikihow

تهیه ی قهوه سیاه یا بلک کافی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code