4.5/5 - (4 امتیاز)

قهوه برزیل چیست

امروز میخواهیم درمورد قهوه برزیل برایتان بنویسیم
قهوه در قرن هجدهم وارد برزیل شد و از اوایل قرن نوزدهم
به اوج خود رسید اما از اواسط دهه پنجاه به دلیل تولید جهانی
سهم کمتری پیدا کرد. به صورت کلی برزیل درحال حاضر
یکی از بزرگترین تولید کنندگان دانه قهوه دنیا می باشد

قهوه برزیل

ویژگی های برزیل

ارتفاع رشد قهوه در برزیل بین ۴۰۰ تا ۱۶۰۰ متر از
سطح دریا است
میزان تولید این کشور تا سالیانه ۶۰ میلیون کیسه قهوه
میرسد. قهوه برزیل به صورت کلی دارای اسیدیته کمتر
و ملایم تر است و طیف طعمی ان به صورت
تلخ و شیرین اجیلی و شکلاتی است و همچنین دارای عطر زیاد است

قهوه کشور برزیل

و درجه رست مدیوم آن پیشنهاد میشود
البته ارتفاع سهم زیادی در تغییر طعم قهوه برزیل دارد
یعنی هرچقدر ارتفاع بیشتر میشود قهوه از طعم های ساده
به پیچیده تغییر پیدا میکند
مثلا از طعم شکلاتی به سمت طعم های میوه ای میرود
نکته مهم این است همانطور که در مقاله قهوه سینگل اورجین
قبلا گفته بودیم باید بدانید که ما خصوصیات بسیار کلی
به شما گفتیم و قهوه کشور برزیل از مناطق مختلف
با خصوصیات طعمی متفاوت است

خصوصیات قهوه برزیل

افزایش هوشیاری
لاغری و سوزاندن چربی ها
پیشگیری از دیابت نوع ۲
بهبود عملکرد فیزیکی
پیشگیری از بیماری های شناختی از جمله آلزایمر
کاهش خطر ابتلا به پارکینسون
بهبود علائم افسردگی و بهبود خلق و خو
سلامت کبد
پیشگیری از سرطان
طولانی کردن عمر
کاهش خطر بروز سکته
خاصیت آنتی اکسیدانی

رست دانه برزیل

دانه های این نوع قهوه تراکم زیادی نداشته و به همین دلیل طعم
آن نسبت به قهوه هایی که در مناطق با ارتفاع بالا رشد می کند کمتر است.

قهوه برزیل معمولا به صورت مدیوم رست یا گاهی دارک رست برشته می شود،
اگرچه طعم ملایم آن باعث شده برای دارک رست ایده آل باشد
اما برشته کردن بیش از حد نیز ممکن است باعث تلخی آن شود.
علاوه بر طعم ملایم و تولید انبوه قهوه برزیل،
این قهوه به عنوان قهوه نسبتا ارزان قیمت نیز شناخته شده است.

خصوصیات قهوه برزیل چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *