2/5 - (1 امتیاز)

دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی:
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد یک دوم پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
قارچ (خرد شده) ۳۰۰ گرم
روغن ۳ قاشق سوپخوری
پیاز (ریز خرد شده) ۱ عدد
شبت (خرد شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

منبع: کرمانی

دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *