شیرینی‌ها و خوراکی‌های خرمایی مناسب رمضان
غنی شده، با آرد هسته خرما

«ایده اول این بود که از هسته خرما که جزء مهمترین ضایعات محصولات کشاورزی است، روغن خوراکی استخراج کنیم. ایده خوبی بود اما موانع زیادی داشت. ایده را عوض کردیم و قرار شد از هسته خرما محصولات دیگری تهیه کنیم. مقاله های زیادی درباره خواص و ترکیبات هسته خرما و فرآورده‌هایی که از آن تولید می شود خواندیم و همه یافته‌ها، امید ما را بیشتر و موفقیت را به ما نزدیک تر کرد. در بازار به صورت سنتی محصولات مشابهی دیده بودیم اما لازم بود روی کیفیت آن ها کار شود تا ترکیب بهتری به دست آید و حتی فهمیدیم تولید قهوه از هسته خرما، مشابه خارجی نیز دارد.
ابتدای کار خیلی ساده بود، یک جعبه خرما خریدیم و تلاش عملی ما آغاز شد. وقتی خرماها را خوردیم تازه فهمیدیم مشکل اساسی کار این است که هسته ها به این سادگی آسیاب نمی شوند و باید آسیاب مخصوصی تهیه کنیم. چند دستگاه را امتحان کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که باید خودمان دستگاهی بسازیم. مهندس امامی که تخصصش مکانیک ماشین آلات کشاورزی است به میدان آمد و ما صاحب یک دستگاه ویژه کار خودمان شدیم. بعد از این که توانستیم به سختی مقداری از هسته خرما را آرد کنیم، محصول خود را معرفی کردیم و کار تا جایی پیش رفت که ایده ما در جشنواره کارآفرینی شیخ بهایی جزء طرح‌های برتر شد.

بعد از این مراحل ایده خود را در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مطرح کردیم و به عنوان یک شرکت نوپا کار خود را در همان جا شروع کردیم. شرکتی با نام پویا فرآوران کامیاب!

حالا این تیم که با ایده گرفتن روغن از هسته خرما، کار خود را شروع کرده بود توانسته‌، محصولات متنوعی از روغن آرایشی گرفته تا نان غنی شده با آرد هسته خرما تولید کند.»
منبع :باسلام

شیرینی‌ها و خوراکی‌های خرمایی مناسب رمضان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code