مقدار فشار در اسپرسو

امروز میخواهیم درمورد فاکتور مهم دیگری در قهوه برایتان بگوییم
فاکتور فشار مخصوصا در نوع دم اوری که برپایه اکستراکشن
( در مطالب قبلی انواع دم اوری را به شما گفته بودیم )
یا فشار است اهمیت بالایی دارد مثلا اسپرسو
فشار نیرویی است که به جسمی وارد میشود و واحد بار یکی از
واحد های اندازه گیری فشار که بر مبنای فشاری است که
هوا بر سطح دریا وارد میکند

فشار اسپرسو

مقدار فشار اسپرسو

فشار مورد نیاز برای یک اسپرسو استاندارد معادل ۹ بار میباشد
هرچقدر فشار بیشتر باشد عصاره گیری زمان کمتری طول میکشد
و بالعکس و دقیقا همین نکته باعث تفاوت کیفیت در دستگاه های
اسپرسو خانگی با صنعتی میشود چرا که خانگی ها کیفیت فشار
دستگاه های صنعتی را ندارند

فشار اسپرسو ساز

درواقع فشار باعث تاثیری گذاری هرچه بهتر اب بر قهوه میشود
و روی آروما ( عطر ) و طعم قهوه تاثیر بسزایی دارد
البته یک نکته بسیار مهم درمورد اسپرسو فرایند فشرده سازی یا تمپ کردن
که قبلا برایتان گفته بودیم پیش از عصاره گیری است که باعث می شود
بستر قهوه به صورت متراکم و مقاوم دربرابر اب اماده عصاره گیری شود
و اخرین نکته بسیار مهم درمورد کرما یا خامه اسپرسو است باید بدانید
دقیقا فشار بیشترین تاثیر را بر روی کرما اسپرسو دارد و این دقیقا همان
دلیلی است که کاربران خانگی اکثرا از کرما اسپرسو خود راضی نیستند

جهت خرید انواع اسپرسو ساز با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

فشار اسپرسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *