4/5 - (1 امتیاز)

ترازو قهوه دمی

ترازو قهوه امروز میخواهیم درباره یکی از مهمترین وسایل مرتبط با
قهوه برای شما صحبت کنیم. اسکیل درواقع یک ترازو ویژه است
قبلا درباره اهمیت برخی استاندارد ها در دم اوری قهوه برای شما
گفته ایم مانند دما و سایز آسیاب اما یکی از مهمترین فاکتور ها
مخصوصا در قهوه های دمی و تخصصی و حتی اسپرسو
مقدار پودر قهوه است که در هر وسیله و هر نوشیدنی کاملا متفاوت است

ترازو قهوه

ترازو دیجیتال قهوه

اما از انجایی که این تفاوت های در مقادیر کم است نیازمند به یک ترازو
دقیق هستید بعضی اسکیل های مطرح امکان محاسبه تا ۰٫۱ گرم را دارند !
و این بهترین امکان برای تسلط به فاکتور مقدار قهوه برای یک دم اوری
استاندارد و دقیق است. شاید مقدار برای یک کاربر عادی اهمیتی نداشته باشد
و مثلا اندازه گیری را با قاشق انجام دهد اما به شما کاربران عزیز کافه داری
که همیشه تمام تلاش ما بر یادگیری حرفه ای این صنعت بوده اطمینان میدهیم
رعایت همین نکات در عین سادگی اهمیت بسزایی در کیفیت و طعم قهوه دارد
و صد البته شما به عنوان یک حرفه ای ! و طبق متد جهانی قهوه را دم اوری میکنید

ترازو مخصوص قهوه

این ترازو های دیجیتال که یک نمونه را در تصویر بالا میبینید در برندهای مختلف
در بازار موجود است و معمولا دارای تایمر میباشند و البته که اسکیل به شما
در رعایت یکی دیگر از مهمترین نکات دم اوری کمک میکند و ان زمان دم اوری است
که اهمیت بسیار بالایی دارد و رعایت آن الزامی میباشد
شما در دوره حرفه ای باریستا مدرسه قهوه کافه داری به صورت کامل و حرفه ای
میتوانید تمامی اصول باریستا در سطح حرفه ای را با تمرین های عملی یاد بگیرید . به
انواع اسکیل های مطرح میتوان به اسکیل هریو – بروییستا – ال بینز – نوریش و…
اشاره کرد. حتما در هنگام خرید اسکیل از اصل بودن آن اطمینان حاصل کنید
جهت خرید انواع ترازو و اسکیل قهوه میتوانید با ۰۹۰۳۲۱۲۷۲۱۱ تماس حاصل بفرمایید
امیدواریم که هر روز بتوانیم شمارا بیشتر با استاندارد ها – اصول – وسایل و شناخت قهوه
طبق متد جهانی آشنا کنیم. لطفا جهت حمایت از کافه داری ما را به دوستانتان معرفی کنید

جهت ثبت نام در دوره های آموزشی با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

ترازو قهوه چیست – اسکیل قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *