Rate this post

پروسس قهوه چیست

فراوری قهوه یا پروسس قهوه یکی از مهمترین
مراحل ممکن در تهیه قهوه است
این فرایند عبارت است از
جدایی میوه قهوه از هسته آن که
همان دانه سبز ما محسوب میشود
به طور کلی پروسس دو شیوه کلی
فراوری شسته و خشک دارد

فراوری قهوه

انواع فراوری قهوه

البته یک شیوه دیگر هم وجود دارد
که نام آن فراوری عسلی است
پروسس قهوه تاثیر بسزایی در
عطر و طعم نهایی قهوه دارد
و توسط مزرعه دار انجام میشود
و یکی از نکاتیست که شما در قهوه
تخصصی باید به آن توجه کنید

فراوری خیس قهوه

این ویژگی بصورت ویژگی
پشت پاکت قهوه های اسپشیالیتی درج میشود
به صورت کلی اگر بخواهیم بگوییم در
پروسس شسته پوست میوه به وسیله دستگاه از دانه
جدا میشود و سپس ۲۴ الی ۴۸ ساعت
در اب قرار میگیرد

پروسس خشک قهوه

اما در فراوری خشک قهوه این پروسه
به وسیله افتاب انجام میشود یعنی میوه های قهوه
روی صفحه های بزرگی در ارتفاع ریخته می شوند
تا خشک شوند بعد به وسیله دستگاه دانه از میوه جدا میشود

پروسس عسلی قهوه

در فراوری عسلی ( هانی ) یا نیمه تر
دانه همانند فراوری خیس از میوه جدا میشود
و در مرحله بعدی

در مقابل افتاب قرار میگیرند تا خشک شوند
پروسس قهوه مراحل محتلفی دارد که ما به اختصار برایتان نوشتیم
شاید با خودتان بگویید چرا میوه از همان ابتدا
با دستگاه از دانه جدا نمیشود و جواب این است
که فرایند تخمیر در این پروسه اتفاق می افتد که
باعث شکل گیری خصوصیات مهم طعمی در دانه سبز است
و هرکدام از این پروسه ها ویژگی های طعمی
خاص خود را دارند که در مطالب آتی درباره ان
برایتان مینویسیم

نوشته امید کریم زاده

فراوری قهوه چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *