4.3/5 - (6 امتیاز)

انواع رست قهوه

امروز میخواهیم درمورد مراحل
برشته کاری یا رست قهوه برایتان بگوییم

رست قهوه را می توان به لایت سپس مدیوم بعد از آن مدیوم دارک
و در نهایت دارک تقسیم بندی کرد.
این چهار درجه رست در بازه زمانی سیزده دقیقه و بازه دمایی ۱۳۰ تا ۲۶۰ درجه
(البته بسته به نوع دان) متفاوت است. رست یا بو دادن قهوه، ویژگی های فیزیکی
و شیمیایی قهوه را به تغییراتی منجر می‌کند.
انواع حالت های رست قهوهاندازه، شکل ظاهری، وزن و
رنگ آن دچار تغییراتی شده است.

مراحل رست شدن قهوه

رنگ های دان خام (قهوه سبز)، از سبز به زرد، دارچینی کم رنگ،
قهوه ای و سیاه (همراه با روغن در سطح آن) تبدیل می شود و کافئین قهوه،
متاثر از درجه رست است، به گونه ای که هرچه رست تیره تر باشد کافئین آن کم تر می شود.

دانه‌های قهوه رطوبت بین ۸ تا ۱۲ درصد دارند.
باید مرحله خشک کردن قهوه قبل از رست کردن آن اتفاق بیافتد.
مدت زمان لازم برای خشک کردن دانه‌های قهوه با دارم رستر سنتی ۴تا ۸ دقیقه است.
دما در دقیقا آخر خشک کردن ۱۶۰ درجه سلسیوس خواهد بود. باید زمان کار با دارم ر
ستر مراقب باشید تا دانه‌های قهوه نسوزند ( احتمال آن وجود دارد
که شروع کار با گرمای زیادی هرماه شود اما لازم است تا دما را به درستی کنترل کنید.)

نکات رست قهوه

رست روشن تر اسیدیته بیشتری نسبت به رست تیره تر دارد
رست روشن تر خشک تر و رست تیره تر روغن بیشتری دارد.
با افزایش درجه رست کافئین یک دان قهوه کاهش یا افزایش نمی یابد.
با افزایش درجه رست طعم اصلی دانه قهوه کمتر شده و طعم و عطر آن به سمت خصوصیات درجه رست می رود.
هر چه درجه رست بیشتر می شود دانه قهوه سبک تر و درشت تر می شود و قهوه چیزهای بیشتری را از دست می دهد.

مراحل رست قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *