آموزش تهیه اسپرسو
آموزش اسپرسو امروز میخواهیم مهمترین نکات عصاره گیری اسپرسو با دستگاه را به شما اموزش دهیم
چرا گاهی طعم اسپرسو به صورت نامطلوبی ترش می شود؟
طعم ترش اسپرسو
اجازه بدهید در ابتدای کار طعم قهوه و خود قهوه را این مقوله حذف کنیم
و به عوامل انسانی و خطا هایی که مسبب آن هستند بپردازیم
بزرگترین دلیل ترشی نامطلوب قهوه درجه گرایندر ( میزان آسیاب قهوه ) است
آموزش آسیاب قهوه
همانطور که میدانید دانه قهوه برای مصرف نیاز به اسیاب شدن دارد و دانه قهوه
بعد از آسیاب میتوانید به تعداد ذرات مختلفی تبدیل شود. این ذرات میتوانند ریز یا درشت تر باشند
درجه آسیاب اسپرسو
درجه آسیاب اسپرسو ریز است و یک اندازه مشخصی دارد که در هر آسیاب متفاوت است
پس ما دقیقا نمیتوانیم به شما عددی مشخص برای درجه گرایند بگوییم . نکته اصلی اینجاست که
اگر این درجه آسیاب از حالت اصلی اسپرسو درشت تر باشد قهوه سریعتر عصاره گیری و
در نتیجه طعم قهوه به شکل نامطلوبی ترش می شود . دلیل این ترشی نامطلوب بدون شک
عصاره گیری ناقص از قهوه است که در پست قبلی به صورت کامل برایتان توضیح دادیم
استاندارد اسپرسو و مهارت باریستا
دلیل اصلی دیگر این ترشی نامطلوب از قرار گیری نادرست پودر فشرده شده قهوه در بسکت پورتافیلتر است
تمپ کردن قهوه
درواقع به مقدار بیشتر بودن فشار تمپ ( فشرده شدن ) قهوه مربوط نیست بلکه فرایند غلط
تمپ ( فشرده کردن ) مثلا کج بودن سطح فشرده شده پودر قهوه باعث میشه قهوه ناقص عصاره گیری شود
دلیل اصلی دیگر نامطلوب بودن طعم قهوه به مقدار پودر و زمان عصاره گیری قهوه و حجم نوشیدنی
مربوط است و دلیل دیگر میتواند مربوط به خود دستگاه اسپرسو باشد مثلا غیر استاندارد بودن میزان فشار دستگاه
یا دمای آب یا کثیف بودن سطح توری فیلتر دستگاه یا دیگر عوامل مربوط خود دستگاه اسپرسو است
به صورت کلی با فاکتور گرفتن معیار های طعمی قهوه اصلی ترین دلیل ترشی زننده و نامطلوب قهوه
خطای انسانی و عصاره گیری غلط و یا دستگاه غیر استاندارد است
عصاره گیری اسپرسو
فراموش نکنید با وجود رعایت تمام نکات باز همعصاره گیری صحیح کاملا نیاز به تمرین و تجربه و مجددا تمرین دارد
حتی حرفه ای ترین باریستا ها ممکن است بنا به بعضی خطاهای خواسته و ناخواسته
درمواردی قهوه را ناقص عصاره گیری کنند. پس عصاره گیری استاندارد تنها با یادگیری صحیح و
و تمرین و تجربه حاصل می شود. اما چنانچه شما مصرف کننده خانگی قهوه هستید و تمایلی به شرکت در
دوره های اموزشی ندارید میتوانید با رعایت نکات گفته شده با آزمون و خطا یک اسپرسو خوب را تجربه کنید
“امید کریم زاده”
دوره آموزش قهوه
درصورت تمایل جهت شرکت
دوره های آموزشی آکادمی کافه داری اساتید ما به صورت عملی و کامل نحوه صحیح و استاندارد
عصاره گیری و کالیبریشن ( تنظیم گرایندر ) و تمامی مهارت های لازم برای عصاره گیری و تمام
آیتم های بار گرم و دانش شناخت قهوه و تجهیزات و استاندارد ها را به شما
آموزش میدهند .میتوانید جهت ثبت نام در دوره های آموزشی
با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید