تمپر قهوه چیست
برای این که بتوانید یک اسپرسو درست کنید به یک تمپر نیاز دارید.
در واقع تمپر همان وسیلهای است که با استفاده از آن کار فشردهسازی قهوه انجام میگیرد.
برای استفاده از تمپر باید ابتدا قهوه پودر شده را در داخل پرتافیلتر ریخته و سپس آن را فشار دهید.
کاربرد تمپر
پودر قهوه بعد از تماس با آب حجم بیشتری پیدا خواهد کرد و
اگر فاصله ی پودر قهوه تا لبه ی فیلتر وجود نداشته باشد آب از کنار فیلتر سرازیر شده
و فضای اطراف دستگاه را کثیف میکند.علت دیگر استفاده از تمپر این است
که اگر قهوه فشرده نشود آب از قسمتی که فشرده نشده عبور می کند و
تمام عصاره ی قهوه خارج نمی شود و در نتیجه قهوه ی دم شده رقیق و بیکیفیت خواهد بود.
انواع تمپر قهوه
تمپر قهوه از دو قسمت دسته و سر تشکیل شده است .
سر تمپرها اشکال مختلفی دارند که یک نوع آن محدب است که و به دو نوع تمپر
محدب امریکایی ( American Curve ) و تمپر محدب اروپایی ( Euro Curve ) تقسیم میشود.
نوع دیگری از تمپرها تخت ( Flat ) هستند. نوع دیگری نیز وجود دارد که شیاردار ( Ripple ) است.
قطر سر تمپر ها بین ۵۱ تا ۵۹ میلیمتر است و دقت کنید که سایز تمپر شما با سایز
فیلتر دستگاهتان یکسان بوده و از فیلتر بزرگتر نباشد.
دسته تمپرها نیز اشکال مختلفی دارند و جنس آنها نیز میتواند از پلاستیک یا چوب یا فلز باشد.
انتخاب جنس و شکل دسته به عهدهی شماست و باید ببینید هنگام کار کردن با کدام جنس و دسته راحتتر هستید.
طرز استفاده از تمپر قهوه
. ابتدا تمپر را درون پورتافیلتر بگذارید و با انگشت شصت، وسط و اشاره آن را نگهدارید..
۲٫سپس بازوی خود را در حالت نود درجه نگهدارید و ساعد را بهصورت عمودی روی تمپر بگذارید.
اکنون کمی تمپر را فشار دهید تا پودر قهوه فشرده شود.
درنهایت، کمی آن را روی سطح پودر قهوه حرکت دهید تا کاملاً صاف شود.