• علت رنگ قهوه لایت رست

    قهوه لایت رست امروز میخواهیم شمارا بارنگ های گوناگون قهوه آشنا کنیم. این تصور غلط وجود دارد که
    که رنگ قهوه ها نشانگر یک کشور یا تفاوت نوع قهوه هاست. اما درواقع یک قهوه مشخص از
    یک کشور میتواند در طیف رنگ های گوناگون از رنگ سبز تا مشکی باشد.

    درجه رست قهوه

    اما دلیل این تغییر رنگ
    چیست؟ دلیل آن همانطور که در پست های قبلی اشاره کردیم مربوط به درجه رست قهوه است
    رست عبارت است از فرایند حرارت دادن و برشته شدن دانه های قهوه تا آن ها قابل مصرف شوند
    این دانه ها توسط یک دستگاه تخصصی به نام دستگاه رست و توسط شخصی متخصص که به تمامی
    معیار های رست قهوه تسلط کامل دارد انجام میشود .برای شناخت انواع قهوه در مقاله خرید قهوه قبلا

    برایتان تفاوت هارا توضیح داده بودیم

    درجه رست قهوه

    لازم است بدانید رست قهوه کاملا یک کار تخصصی
    و حرفه ای است. دانه های قهوه بعد از حرارت دیدن در دستگاه رست در طول زمانی مشخص از رنگ سبز
    به زرد و از رنگ قهوه ای روشن ( لایت رست ) و با ادامه یافتن فرایند به رنگ های قهوه ای پررنگ ( مدیوم رست ) و
    قهوه تیره و سرانجام مشکی ( دارک رست )
    تغییر رنگ میدهند. اما چرا اصلا این تغییر رنگ و فرایند ادامه و رنگ ها متفاوتند ؟ دلیل آن نوع دانه و
    طعم مورد نظر است و برای هر دانه با توجه به مشخصات و خصوصیات ان از درجه رست متفاوت
    استفاده میگردد اما به طور کلی
    هرچقدر دانه مرغوب تر باشد از رست های لایت و برای دانه هایی با مرغوبیت کمتر از رست دارک
    استفاده میکنند
    تفاوت های دیگر قهوه لایت رست و دارک رست را در پست های بعدی برایتان خواهیم نوشت

    قهوه لایت رست

    رنگ قهوه ای بسیار روشن دارد. این نوع پخت برای افراد قهوه- ملایم خور مناسب است .
    در دانه های پخت شده به این روش ، هنگام دم آوری روغنی بر روی سطح اب وجود ندارد.
    زیرا مراحل پخت و حرارت به اندازه نبوده که روغن دان های سبز ازاد شوند .

    قهوه رست روشن

    در برشتگی روشن میزان کافئین بیشتر از سایر درجات برشتگی است و
    همچنین اسیدیته بیشتر در این درجه رست وجود دارد . که خصوصیات عطری ،
    طعمی نوع دانه کشت شده در این رست بیشتر حفظ می شود.
    دمای درجه رست قهوه لایت بین ۱۹۶ تا ۲۰۵ درجه سانتیگراد است.

    قهوه مدیوم رست

    در برشتگی متوسط نیز هنوز روغن قهوه روی آن خیلی به چشم نمی خورد ،
    همچنین میزان کافئین نسبت به قهوه های تیره تر بیشتر است .
    دمای مناسب این درجه رست ۲۱۰ تا ۲۱۹ درجه سانتیگراد است .
    از نام های دیگر رست متوسط می توان به موارد زیر اشاره کرد

    قهوه مدیوم دارک

    در این درجه رست کم کم نشانه هایی از روغن قهوه پدیدار می شود ،
    بادی قهوه سنگین تر و و طعم آن به سمت تلخی بیشتر می رود .
    ۲۲۵ تا ۲۳۰ درجه دمای مناسب این نوع برشتگی است . ا

    قهوه دارک رست

    قهوه دارک رست رنگ تیره شکلات مانند و حتی سیاه دارد ، سطح آن آغشته به
    کمی روغن است . کافئین آن به کمترین و تلخی به بیشترین مقدار خودش رسیده است .
    وقتی دما بیشتر می شود کار حساس تر و سخت تر پیش می رود ،
    دمای بین ۲۴۰ تا ۲۴۵ درجه سانتیگراد درجه ی دمای مناسب این رست است .
    در این درجه رست نام های اروپایی به چشم می خورد که در زیر به آن اشاره شده است .

    جهت خرید انواع قهوه با ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    قهوه لایت رست و قهوه دارک رست ( تفاوت رنگ های قهوه )

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *