• اسیدیته در قهوه

    اسیدیته قهوه Acidity Coffee ما در قهوه به جز طعم تلخ
    طعم های دیگری دریافت میکنیم و یکی از اصلی ترین و مهمترین
    دریافت های طعمی ما اســـیدیته قهوه است. ساده ترین تعریف اسیدیته
    یاداوری و تداعی طعم ترش میوه ها در قهوه است.
    توجه داشته باشید ! طعم ترش بر دو حالت است
    یکی بسیار نامطلوب و زننده و خشن است و شما متوجه بد بودن آن میشوید
    که این ترشی دلایل مختلفی دارد اما هرچه هست اسیدیته نیست !!!

    اسیدیته قهوه

    میزان اسیدیته قهوه

    میزان و نوع آن کاملا به نوع دانه و ارتفاع آن – فرایند کشت – فراوری –
    اصالت و خاستگاه و نوع رست بستگی داشته و در هر قهوه کاملا متفاوت است
    اســـیدیته یک طعم ترش بسیار مطلوب و خوشمزه است
    مثلا شما با دقت در طعم قهوه میتوانید طعم ترش قوی تر مانند
    لیموترش و پرتغال یا طعم ترش ملایم تر مانند توت فرنگی و سیب را دریافت کنید
    توجه داشته باشید قهوه به هیچ عنوان اسانس طعمی و افزودنی ندارد
    بلکه طعم ذاتی قهوه است و به همین دلیل دقیقا طعم میوه را نمیدهد

    منظور از اسیدیته قهوه چیست

    بلکه شما را به خاطر این میوه ها می اندازد
    برای همین میگوییم تداعی کننده , معمولا در قهوه های
    تخصصی و سینگل اورجین یکی از مهمترین فاکتور های اسیدیته قهوه است
    و باید بدانید یک اسیــــدیته خوب میتواند گواه بر کیفیت بالای دانه قهوه باشد

    عامل اسیدیته قهوه – طعم ترش قهوه

    اصلی ترین دلیل وجود اسیدـــیته قهوه در واقع وجود اسید های مفید و ذاتی خود قهوه است
    معمولا در قهوه های دمی مانند کمکس , ‌وی شصت , کالیتا , ایروپرس و…. اسیدیته قهوه
    و شفافیت طعمی یکی از مهمترین فاکتور های طعمی است
    “نوشته امید کریم زاده ”

    خرید قهوه تخصصی

    اینبار اگر نام اسیـــدیته را شنیدید حتما در هنگام خرید و مصرف قهوه به آن توجه کنید
    قهوه هوپ لاین سینگل اورجین برزیل و قهوه هوپ اسپشیالیتی کلمبیا دارای طیف
    طعمی بسیار جذاب و مخصوصا اسیــدـــیته بسیار خاص هستند
    جهت خرید قهوه های تخصصی و با کیفیت بالا از قهوه هوپ با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    منظور از اسیدیته قهوه چیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *