اسیدیته در قهوه
اسیدیته قهوه Acidity Coffee ما در قهوه به جز طعم تلخ
طعم های دیگری دریافت میکنیم و یکی از اصلی ترین و مهمترین
دریافت های طعمی ما اســـیدیته قهوه است. ساده ترین تعریف اسیدیته
یاداوری و تداعی طعم ترش میوه ها در قهوه است.
توجه داشته باشید ! طعم ترش بر دو حالت است
یکی بسیار نامطلوب و زننده و خشن است و شما متوجه بد بودن آن میشوید
که این ترشی دلایل مختلفی دارد اما هرچه هست اسیدیته نیست !!!
میزان اسیدیته قهوه
میزان و نوع آن کاملا به نوع دانه و ارتفاع آن – فرایند کشت – فراوری –
اصالت و خاستگاه و نوع رست بستگی داشته و در هر قهوه کاملا متفاوت است
اســـیدیته یک طعم ترش بسیار مطلوب و خوشمزه است
مثلا شما با دقت در طعم قهوه میتوانید طعم ترش قوی تر مانند
لیموترش و پرتغال یا طعم ترش ملایم تر مانند توت فرنگی و سیب را دریافت کنید
توجه داشته باشید قهوه به هیچ عنوان اسانس طعمی و افزودنی ندارد
بلکه طعم ذاتی قهوه است و به همین دلیل دقیقا طعم میوه را نمیدهد
منظور از اسیدیته قهوه چیست
بلکه شما را به خاطر این میوه ها می اندازد
برای همین میگوییم تداعی کننده , معمولا در قهوه های
تخصصی و سینگل اورجین یکی از مهمترین فاکتور های اسیدیته قهوه است
و باید بدانید یک اسیــــدیته خوب میتواند گواه بر کیفیت بالای دانه قهوه باشد
عامل اسیدیته قهوه – طعم ترش قهوه
اصلی ترین دلیل وجود اسیدـــیته قهوه در واقع وجود اسید های مفید و ذاتی خود قهوه است
معمولا در قهوه های دمی مانند کمکس , وی شصت , کالیتا , ایروپرس و…. اسیدیته قهوه
و شفافیت طعمی یکی از مهمترین فاکتور های طعمی است
“نوشته امید کریم زاده ”
خرید قهوه تخصصی
اینبار اگر نام اسیـــدیته را شنیدید حتما در هنگام خرید و مصرف قهوه به آن توجه کنید
قهوه هوپ لاین سینگل اورجین برزیل و قهوه هوپ اسپشیالیتی کلمبیا دارای طیف
طعمی بسیار جذاب و مخصوصا اسیــدـــیته بسیار خاص هستند
جهت خرید قهوه های تخصصی و با کیفیت بالا از قهوه هوپ با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید