درجه اسیاب کلد برو
پودر قهوه خیلی درشت برای کلد برو بهترین گزینه است.
Cold brew روشی است که زمان بیشتری را نسبت به سایر روشها برای آماده سازی
قهوه نیاز دارد البته برای تهیه قهوه با استفاده از کلد برو به فضای زیادی نیاز ندارید.
اگر در Cold brew، از پودر قهوه با درجه آسیاب ریز استفاده کنید هم مدت زمان آماده سازی
قهوه طولانی شده و هم طعم آن تلخ میشود. همچنین در صورت استفاده از قهوه با آسیاب ریز،
ذرات قهوه در نوشیدنی نهایی وارد میشوند. در حالی که با استفاده از دانههای خیلی درشت،
علاوه بر عطر و طعم بهتر قهوه، دانههای قهوه در نوشیدنی نهایی شما وجود نخواهد داشت .
درجه اسیاب کمکس
پودر قهوه متوسط و کمی درشت برای کمکس بهترین گزینه است.
قهوه ساز کمکس دارای یک فیلتر کاغذی ضخیم است اما این بدان معنا نیست
که شما باید از دانههای ریز در حد قهوه ترک استفاده کنید. اگر از دانههای ریز استفاده کنید،
فیلترها مسدود میشوند و دم کشیدن قهوه در کمکس را کند میکنند.
در کمکس، برای حفظ جریان ثابت از میزان آسیاب متوسط و درشت استفاده کنید و اجازه دهید
قهوه در دستگاه به مدت سه و نیم تا چهار و نیم دقیقه دم بکشد.
اگر زمان دم کشیدن کوتاه شد، باید از آسیاب کمی ریزتر استفاده کنید. اگر زمان دم کشیدن
طولانی شد، ممکن است لازم باشد از آسیاب کمی درشت تر استفاده کنید.
درجه اسیاب اسپرسو ساز
برای دستگاه اسپرسو
بدون پودر قهوه ریز ، نمیتوان فشار لازم را در پرتافیلتر ایجاد کرد و در نهایت یک شات اسپرسو
با کیفیت داشت از طرف دیگر چون زمان تهیه قهوه اسپرسو کوتاه است باید از دانه ریز استفاده کرد.
درجه اسیاب قهوه ترک
برای قهوه ترک درجه اسیاب کاملا باید پودر شده باشد
زمان دم کشیدن و جوشیدن در این روش سریع است. در قهوه ترک ذرات ریز همه جا هستند
پس نگران آنها نباشید.