• کافه لاته – لته

    تلفظ صحیح این نوشیدنی کافی لاته است و کافه لته غلط است. چرا که “کافی” به معنای قهوه و “لاته” به معنای شیر است

    درواقع نام این نوشیدنی محبوب یک نوشیدنی ایتالیایی است که

    ایتالیایی ها ان را caffè e latte مینامند. در این مطلب میخواهیم به شما بگوییم

    تمام دستورالعمل های فعلی اینترنتی برای این نوشیدنی منسوخ است چرا؟ با سایت کافه داری همراه باشید

    کافه لاته

    کافه لاته چیست ؟

    درواقع این نوشیدنی متشکل است از شیر بخار داده شده ( فوم شیر ) و اسپرسو میباشد

    که نسخه اصلی آن تنها در کافی شاپ استاندارد قابلیت سرو و تهیه را دارد

    چرا که برای تهیه فوم شیر مناسب و اسپرسو استاندارد نیازمند دستگاه اسپرسو های صنعتی هستید

    اما نگران نباشید ما نسخه خانگی آن را که شباهت طعمی داشته باشد به شما در ادامه این مقاله

    سایت کافه داری آموزش میدهیم

    نسخه اصیل این نوشیدنی به هیچ عنوان درخانه قابل تهیه نیست و تمام موارد مضاعف بر این

    مانند پودر وانیل و پودر شکلات و…. منسوخ بوده و از دستورالعمل اصلی این نوشیدنی خارج می شود

    تفاوت لاته و کاپوچینو

    هم لاته و هم کاپوچینو هردو متشکل از قهوه اسپرسو و شیر بخار داده شده هستند

    پس تفاوتشان در چیست؟ بلی تفاوت در مقدار شیر است. هیچ تفاوتی در نوع کف و فوم شیر وجود ندارد

    تنها تفاوت در مقدار شیر است. به طوری که مقدار شیر لاته بیشتر از کاپوچینو میباشد و طعم شیر غالب تر است

    فرق لاته و کاپوچینو – مقدار لاته

    اما در کاپوچینو طعم قهوه قالب تر است . اگر در یک ماگ بزرگ . قهوه را یک واحد در نظر بگیریم .

    مقدار شیر در کاپوچینو ۵ واحد ( ۵ برابر ) و در لاته تا ۹ واحد ( ۹ برابر ) مقدار قهوه میرود

    لته آرت چیست

    لته آرت به صورت کلی به طراحی روی قهوه با پیچر شیر بر اساس متد های خاصی است

    جهت آموزش لته آرت با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

    مواد لازم برای تهیه قهوه لاته

    بصورت بسیار خانگی و عادی شما به یک قهوه جوش ( موکاپات – دستگاه اسپرسو خانگی )

    یک فرنچ پرس و شیر جوش – مقداری پودر قهوه و شیر و آب نیاز داریدگ

    طرز تهیه لته – آموزش لته در خانه

    قهوه را آماده کنید – شیر را داغ کنید و در فرنچ پرس بریزید و درب و بخش فیلتری آن را چند بار بالا پایین کنید تا شیر کف کند

    قهوه را به مقدار یک هفتم ماگ تان بریزید . شیر کف کرده را به مقدار شش هفتم به ماگ

    اضافه کنید. توجه داشته باشید این آموزش بهترین حالت خانگی بوده و نسخه اصیل ان تنها در کافه های استاندارد قابل سرو است

    جهت آموزش نوشیدنی ها گرم کافی شاپ و قهوه بصورت بین المللی با ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لاته و آموزش لته در خانه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *