• تمپر قهوه چیست؟

    حتما شما هم این وسیله کوچک شکل را دیدید که درست شبیه گوشکوب است !
    اما اتفاقا این وسیله جزو تخصصی ترین لوازم کار باریستا است

    تمپر خانگی قهوه

    حتی بعضی مخاطبان خانگی قهوه که دستگاه اسپرسو های خانگی دارند با این وسیله اشنا هستند
    کلی ترین و ساده ترین تمپر قهوه یا Coffee tamper این است که پودر قهوه را فشرده میکند
    اما چرا؟ مهمترین دلیل ان عصاره گیری با کیفیت از قهوه برای اسپرسو است.

    تمپر قهوه

    تمپ کردن قهوه

    چرا که اگر پودر قهوه تبدیل به یک قرص فشرده نشود اب از قسمت های فشرده نشده عبور میکند و از قهوه
    به خوبی عصاره گیری نمیشود در نتیجه قهوه شما آندراکستراکت یا رقیق و بی کیفیت خواهد بود
    و دلیل دیگر آن است که باید پودر قهوه ( درون بسکت پورتافیلتر ) تا سطح فیلتر اسپرسو ساز
    فاصله داشته باشد . چرا که اگر این فاصله نباشد پودر قهوه بعد از ورود اب ( به ذلیل افزایش حجم )
    از کنار پورتافیلتر سرازیر و دستگاه را کثیف میکند

    تمپ کردن از مهارت های یک باریستا است

    به عمل فشرده کردن پودر قهوه با تمــپر عمل تمپ کردن میگویند که انجام صحیح و استاندارد ان
    جزو مهارت های باریستا انجام میشود. این عمل در عین سادگی حاوی نکات مهمی است که رعایت ان
    برای باریستا های حرفه ای لازم است.

    خرید تمپر قهوه

    دسته تمـپر ها میتواند از جنس پلاستیک , چوب یا فلز باشد و سرتمــپر ها هم انواع مختلفی دارند که به صورت
    کلی محدب یا تخت هستند و قطر ان ها برای اسپرسو ساز های صنعتی از ۵۱ تا ۵۹ میلی متر میباشد
    نکته بسیار مهم این است که سایز تمپر با سایز فیلتر دستگاه یکی باشد. این وسیله کوچک گوشکوبی شکل را
    جدی بگیرید ! چرا که تاثیر زیادی در کیفیت و عصاره گیری اسپرسوی شما دارد

    شیوه تمپ کردن قهوه

    . ابتدا فیلتر دستگاه را کاملاً تمیز و خشک کنید و آن را روی استند پورتافیلتر یا یک سطح محکم و صاف قرار دهید .

    ۲٫ پودر قهوه را به میزان لازم داخل فیلتر بریزید .هدف این است که یک تپه‌ی کوچک از قهوه در فیلتر ایجاد کنید.برای اسپرسو تک حدود ۷ گرم و برای اسپرسو دوبل ۱۴ گرم پودر لازم دارید.

    آموزش تمپ کردن قهوه

    ۳٫ با انگشت خود سطح روی قهوه را صاف کنید و با یک قلم‌مو لبه‌های فیلتر را تمیز کنید.

    ۴٫ با استفاده از تمپر قهوه را بکوبید.برای کوبیدن قهوه شما باید ۳۰ پوند (۱۳٫۵ کیلوگرم) نیرو به تمپر وارد کنید و بازوی شما باید مستقیم باشد تا بتوانید نیروی مناسب و یکنواختی را به قهوه وارد کنید.

    برای استفاده درست از تمپر و اعمال فشار یکسان شما به کمی تمرین نیاز دارید.برای تست نیرو کافیست قهوه را با تمپر بکوبید و آن را دم کنید

    آموزش قهوه

    جهت اموزش مهارت های باریستا میتوانید با شماره تماس ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل فرمایید و صفر تا صد مهارت های باریستا را

    در یک دوره اموزشی فشرده یاد بگیرید

    خرید تمپر قهوه – فروش تمپر قهوه

    جهت خرید تمپر قهوه در انواع مختلف با شماره تماس ۰۹۰۳۲۱۲۷۲۱۱ تماس حاصل فرمایید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تمپر قهوه و تمپ کردن قهوه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *