آموزش ایروپرس
امروز میخواهیم درمورد قهوه دمی ایروپرس با شما صحبت کنیم
ایروپرس یکی از وسایل دم اوری قهوه های دمی است که از دو مکانیسم
فشار و فیلتریشن استفاده میکند
این دم افزار شامل چند قسمت مختلف است و به طور کلی برای دم اوری باید:
طرز تهیه ایروپرس
سیلندر (استوانه قطور تر) را روی لیوان قرار دهید.
قهوه و سپس آب ۹۱ درجه را داخل سیلندر بریزید و مخلوط کنید.
پیستون یا پرس (استوانه باریک تر) را روی سیلندر قرار دهید و پرس کنید
لوارم مورد نیاز تهیه ایروپرس
آب جوش
دانه های قهوه (سعی کنید قهوه اصل و با کیفیت انتخاب کنید!)
آسیاب (دستی یا برقی)
تایمر و اسکیل
یک لیوان یا ماگ
اسکوپ ایروپرس (یا قاشق غذاخوری)
فیلترهای ایروپرس که معمولا کاغذی یا فلزی اند!
زمان دم کشیدن: ۲ دقیقه
بازده: ۱ فنجان
می توانید قسمت های مختلف اروپرس را با توجه به تصویر به هم متصل کنید.
بخش های آئروپرس را به هم وصل کنیدآئروپرس پس از بستن
قهوه و آب را داخل سیلندر بریزید و سپس فیلتر را در زیر آئرو پرس ببندید.
آب را داخل آئروپرس بریزید و فیلتر آن را ببندیدآب را به صورت دورانی بریزید
نکات قهوه ساز ایروپرس
آئرو پرس را بچرخانید و روی ظرف قرار دهید، به طوری که بتوانید با پرس کردن قهوه را داخل لیوان بریزید
اروپرس را برگردانید به گونه ای که قهوه از داخل آن بیرون نریزد.
درضمن
۱۵ گرم پودر قهوه تقریبا برابر یک قاشق غذاخوری سرپر
(البته اگر اروپرس شما پیمانه مخصوص نداشته باشد!) برای دو شات قهوه اروپرس کافی است.
برای دم آوری بهتر قهوه، قبل از پرس کردن ۴ دقیقه منتظر بمانید.
و اینکه ابزار اروپرس مناسب تهیه قهوه برای یک الی دو نفر است.
آيروپرس مقرون به صرفه، سریع و برای استفاده، آسان و جمع و جور است و همچنین فوق العاده متنوع.
با اینکه آيروپرس دستور دم های ثابت و مختصری دارد، راه های بسیاری
برای شخصی سازی آن و بیرون کشیدن پروفایل های طعمی مختلف از آن وجود دارد.