• قهوه تجاری

    امروز میخواهیم بررسی کنیم برای اسپرسو
    از کدام قهوه استفاده کنیم
    پیش از هرچیز شما باید بدانید قهوه کاملا ذائقه ای است
    مانند عطر هرکس تمایل و دائقه خود را دارد
    اما در اسپرسو به خاطر حجم کمتر ما با طیف طعمی
    برخورد بیشتری داریم. پس مهم است که قبل از آن انتخاب کنیم

    قهوه

    و این انتخاب پیش از مارک و دانه و اصالت باید رده آن مشخص شود
    یعنی انتخاب بین قهوه کامرشیال ( تجاری ) یا سینگل اورجین و اسپشیالیتی
    قهوه های کامرشیال از نظر قیمتی مناسب تر و البته از نظر دانه دارای
    کیفیت پایین تری هستند معمولا به صورت ترکیبی از عربیکا و روبوستا
    در دسترس هستند اما ترکیب های صد درصد عربیکا هم در این رده وجود دارد.
    اگر طرفدار طعم تلخ و غلظت زیاد و کافئین بالا هستید به سراغ کامرشیال بروید
    و اگر ترکیب روبوستا و عربیکا باشد رضایت شمارا بیشتر جلب میکند
    اما در قهوه های اسپشیالیتی و سینگل اورجین شما با طیف طعمی
    شیرین و ترش زیادی روبه رو می شوید. این طیف طعمی در اسیدیته یا
    همان طعم ترش بیشتر خود را نمایان میکند. معمولا بادی یا غلظت آن
    و کافئین به نسبت قهوه ترکیبی کمتر است اما مناسب کسانی است که میخواهند
    از طعم قهوه لذت بیشتری ببرند و به دنبال کشف طعم هستند

    قهوه های تخصصی به خاطر ماهیت و تمرکز زیادی که برای کشت و فراوری
    و رست آن ها انجام میشود دارای پیچیدگی ها طعمی و شخصیتی زیادی هستند
    و قیمت ان ها بالاتر است

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    راهنما قهوه تخصصی یا تجاری کدامیک

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *