قهوه تجاری
امروز میخواهیم بررسی کنیم برای اسپرسو
از کدام قهوه استفاده کنیم
پیش از هرچیز شما باید بدانید قهوه کاملا ذائقه ای است
مانند عطر هرکس تمایل و دائقه خود را دارد
اما در اسپرسو به خاطر حجم کمتر ما با طیف طعمی
برخورد بیشتری داریم. پس مهم است که قبل از آن انتخاب کنیم
و این انتخاب پیش از مارک و دانه و اصالت باید رده آن مشخص شود
یعنی انتخاب بین قهوه کامرشیال ( تجاری ) یا سینگل اورجین و اسپشیالیتی
قهوه های کامرشیال از نظر قیمتی مناسب تر و البته از نظر دانه دارای
کیفیت پایین تری هستند معمولا به صورت ترکیبی از عربیکا و روبوستا
در دسترس هستند اما ترکیب های صد درصد عربیکا هم در این رده وجود دارد.
اگر طرفدار طعم تلخ و غلظت زیاد و کافئین بالا هستید به سراغ کامرشیال بروید
و اگر ترکیب روبوستا و عربیکا باشد رضایت شمارا بیشتر جلب میکند
اما در قهوه های اسپشیالیتی و سینگل اورجین شما با طیف طعمی
شیرین و ترش زیادی روبه رو می شوید. این طیف طعمی در اسیدیته یا
همان طعم ترش بیشتر خود را نمایان میکند. معمولا بادی یا غلظت آن
و کافئین به نسبت قهوه ترکیبی کمتر است اما مناسب کسانی است که میخواهند
از طعم قهوه لذت بیشتری ببرند و به دنبال کشف طعم هستند
قهوه های تخصصی به خاطر ماهیت و تمرکز زیادی که برای کشت و فراوری
و رست آن ها انجام میشود دارای پیچیدگی ها طعمی و شخصیتی زیادی هستند
و قیمت ان ها بالاتر است