رسم ریختن نمک در قهوه
نمک در قهوه شما هم درباره رسم ریختن نمک در قهوه
در ترکیه و مراسم خواستگاری شنیده اید؟
ان ها در قهوه داماد نمک میریزند و اگر داماد شکایتی نکرد
نشان دهنده این است که او مرد مناسبی برای ازدواج است
معنی ریختن نمک
اما حقیقت این است که نمک باعث گرفتن شوری بیش از حد قهوه می شود
و البته باید بگوییم برای قهوه های نامطلوب و بی کیفیت با طعم تلخی زیاد استفاده می شود
علت ریختن نمک در قهوه
طعم شوری به صورت دیفالت باعث قوی شدن مزه های دیگر می شود
و طعم تلخ برای مغز سیگنالی ارسالی میکند که طعم شور ان را خنثی یا
حداقل ان را کم میکند و این به علت سیستم چشایی ماست
طعم تلخی قهوه
روشهای نادرست دم آوری قهوه میتوانند سبب تلخ تر شدن فنجان قهوه شما بشود.
دم آوری بیش از حد، یا اگر با سرعت بالا عصاره گیری قهوه صورت پذیرد، سبب میشود تا تلخی افزایش یابد.
استفاده از آب خیلی جوش و با دمای بالا نیز در این امر بی تاثیر نخواهد بود.
باید دقت کرد تا از گرایند (میزان آسیاب شدن) مناسب با هر روش دم آوری استفاده گردد،
به طور مثال گرایند قهوههای دمی مانند ترینیتی، کمکس و V60 با گرایند قهوههای نسل دوم
(پایه اسپرسو) و فرنچ پرس با یکدیگر متفاوت هستند
نمک ریختن در قهوه
اضافه کردن نمک به قهوه در ابتدا ممکن است ایده خوبی به نظر نرسد
اما وقتی یک چهارم قاشق چایخوری (یا طبق فرمولی که در بالا به آن اشاره شد) نمک به فنجان قهوه خود
اضافه کنید، مطمئن باشید ضرر نمیکنید! شما باید همیشه به یاد داشته باشید که قهوه با کیفیت
به اندازه نوع بی کیفیت آن تلخ و زننده نیست و اگر قهوه مناسب را انتخاب کنید برای تغییر طعم
آن به فکر استفاده از نمک نخواهید افتاد.