قهوه نسل سوم چیست ؟
شاید برای شما هم سوال پیش امده باشد یا چیزهایی درمورد موج سوم قهوه شنیده باشید .
برای پاسخ به این سوال شما ابتدا باید درباره پیشینه قهوه و نسل های قبل بیشتر بدانید
نسل اول قهوه – شروع یک رویا
شروع افزایش مصرف قهوه در سال ۱۹۶۰ اتفاق افتاد و قهوه بومی سازی یا به عبارتی مورد استفاده عام مردم قرار گرفت و میتوانیم این را شروع یا نسل اول قهوه بدانیم
نسل دوم قهوه
که موج دوم قهوه یک ضرورت به سوی لوکس شدن و افزایش کیفیت قهوه برای عام مردم با بکار گیری قهوه های ویژه بود
و اما نسل سوم اهمیت نحوه نوشیدن قهوه و مصرف قهوه را به ما خاطر نشان میکند
شرکت هایی مانند استارباکس کار خود را شروع و قهوه تبدیل به یک کالای لوکس شد
با صباتیم همراه باشید تا در ادامه اطلاعات بیشتری به شما بدهیم
نسل سوم قهوه شروع یک انقلاب در صنعت قهوه
افزایش کیفیت قهوه و عرضه و فروش مستقیم و تمرکز روی ثبات قهوه و شفافیت اطلاعات رست قهوه و متد های جدید دم اوری از مشخصات قهوه نسل سوم است
در نسل سوم قهوه شما شاهد چیزهای جدید مثل قهوه های سرد , ماشروم کافی یا همان قهوه با قارچ و یا نوشیدنی هایی با خامه مثل فریبوچینو و یا قهوه با اب گاز دار است
آموزش قهوه های نسل سوم برای باریستا – آموزش بروئینگ
قبلا در مقاله آموزش کافی شاپ و قهوه ذکر کردیم که شما میتوانید در سریعترین و بهترین زمان ممکن از صفر تا صد کافی شاپ را یادبگیرید
که اموزش قهوه های موچ سوم هم یکی از دوره های آموزشی آکادمی قهوه می باشد
تفاوت قهوه نسل سوم و اسپشالیتی چیست
موج سوم یک فنجان قهوه نیست بلکه یک برداشت ذهنی از چیزی است که دوست داریم
بطور کلی قهوه هایی با امتیاز ۶۰ تجاری هستند و قهوه هایی با امتیاز بالای ۸۰ قهوه های اسپشالیتی است
که هرکدام اب و هوا و خاک و شرایط رشد و نوع رسد متفاوت خود را دارد
در واقع باید قهوه اسپشالیتی را موح دوم و قهوه نسل سوم را رابطه ای بین مصرف کننده و قهوه بدانیم
گرداوری صباتیم