استاندارد قهوه چیست

استاندارد های قهوه چه عواملی میتواند باعث تخریب طعم قهوه شود؟
شاید این مهمترین سوالیست که باید به عنوان یک حرفه ای
قبل از دم اوری جوابش را بدانید . اگرچه عوامل خارجی زیادی
وجود دارد اما مهمترین فاکتور ها عواملیست که در دسترس ماست

استاندارد قهوه

آموزش تهیه قهوه

اولین و اصلی ترین عامل دم اوری غلط است. خیلی ها بر این باور
غلط هستند که قهوه به سادگی دم کردن چای یا دمنوش است درحالی قهوه
نوشیدنی بسیار ظریف است و هر وسیله با وسیله دم اوری دیگر و
هر نوشیدنی قهوه با نوشیدنی دیگر و هر قهوه با قهوه دیگر متفاوت است
به طور مثال رعایت دمای استاندارد اهمیت بسیار بسزایی در دم اوری دارد
دم کردن قهوه در هر وسیله دارای شیوه دم اوری و زمان و مقدار و حجم قهوه متفاوت میباشد
سایز آسیاب دانه در هروسیله متفاوت و رعایت سایز استاندارد بسیار اهمیت بالایی دارد

نکات قهوه

نوع کیفیت آب مورد استفاده برای دم آوری بسیار اهمیت بالایی دارد
همجنین یکی از مهمترین فاکتور ها اهمیت نسبت آب به قهوه است
نوع قهوه و دانه مورد استفاده برای هر وسیله و درجه رست آن اهمیت بسیار بالایی دارد
سلامت و استاندارد بودن وسیله دم اوری اهمیت بالایی دارد
قبلا برای شما گفته بودیم قهوه دارای حداقل ۱۲۵ طیف طعمی – عطری گوناگون است
رعایت این نکات به شما کمک میکند تا از تفاوت قهوه ها و شخصیت قهوه مورد استفاده
مخصوصا در قهوه های تخصصی لذت بیشتری از نوشیدنی خود ببرید
ما در دوره های آموزشی کافه داری به شما تمام این نکات را آموزش میدهیم

جهت ثبت نام با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

استاندارد های قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *