املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
املت غذائیه که حتما بیشتر شما عزیزان باهاش آشنایی دارید و خیلی راحت و سریع آماده میشود. در اینجا طرز تهیه املت قارچ را آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه املت قارچ با پنیر پیتزا
دستور پخت املت قارچ

املت قارچ

مواد لازم

کره ۳۰ گرم

قارچ خردشده ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی خردشده ۲ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

پنیر رنده شده (با رنده درشت) ۷۵ گرم

جعفری نصف فنجان
طرز تهیه املت قارچ

دو سوم کره را داخل یک ماهیتابه داغ ذوب کرده، قارچ ها و گوجه فرنگی های خردشده را داخل آن بریزید. در حالی که آن ها را به هم می زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید. سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید. طبق ذائقه خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید. محتویات داخل ماهیتابه می باید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و اندکی خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.

امیدواریم با تهیه این املت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید

تخم مرغ با گوجه فرنگی برای جذب , نحوه درست کردن املت قارچ , املت گوجه قارچ
منبع:اکایران

املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *