راه اندازی کافی شاپ

ترفند اسپرسو

امروز میخواهیم نکاتی جالب از عصاره گیری اسپرسو برایتان بنویسیم
مطمئنا در قهوه غلظت و طعم دو رکن اصلی برای مشتریان و علاقمندان
این محصول است. امروز به سراغ ترفند های عصاره گیری اسپرسو میرویم
اولین نکته نسبت مقدار پودر قهوه به نوشیدنی نهایی است

عصاره گیری اسپرسو

درحالت کلی شما میتوانید از نسبت ۱:۲ یعنی ۴۰ گرم قهوه عصاره گیری شده
به ازای ۲۰ گرم پودر قهوه است. پیشنهاد اول ما این است از این نسبت فراتر بروید
مثلا در ازای ۲۰ گرم پودر قهوه ۴۵ گرم نوشیدنی عصاره گیری کنید ( نسبت ۱:۲/۲۵)
نکته بعدی مقدار قهوه عصاره گیری شده است. قبلا درباره قهوه ریسترتو برایتان گفته بودیم
گاهی حجم کم عصاره گیری مثلا نسبت ۱:۱ یعنی ۲۰ گرم اسپرسو در ازای ۲۰ گرم پودر قهوه
میتواند باعث شود شما یک نوشیدنی غلیظ و سنگین تر داشته باشد و ویژگی های طعمی آن بیشتر
خود را نشان بدهد. نکته دیگر در زمان عصاره گیری است. عصاره گیری کند بین ۳۰ تا ۴۰ ثانیه
باعث میشود غلظت قهوه کم و تلخ تر شود. عصاره گیری سریع بین ۱۵ تا ۲۰ ثانه باعث
افزایش طعم ترش قهوه و غلظت بالا شود و عصاره گیری استاندارد بین ۲۰ تا ۳۰ ثانیه میتواند

شناخت اسپرسو

طعمی بالانس از شیرین و ترش و تلخ و غلظتی متوسط و استاندارد داشته باشد
البته این فاکتور های زمانی و جرمی قهوه بسیار کلی گفته شده است. شما باید در نظر بگیرید
اندازه گرایند سایز قهوه و نوع قهوه تاثیر بسیار زیادی در اسپرسو نهایی شما خواهد داشت
اگر میخواهید از این ترفند ها به درستی استفاده کنید باید حتما از گرایندر استاندارد و
اسکیل مناسب استفاده کنید.

ترفند های اسپرسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *