فروش قهوه

تشخیص اسپرسو اصل

تشخیص اسپرسو از کجا بفهمیم یک اسپرسو ناقص عصاره گیری شده است
اولین راه تشخیص از روی کرمای( لایه چربی ) روی اسپرسو
است که این لایه باید به رنگ طلایی و کامل باشد – یک کرمای
ناقص با رنگ متمایل به سفید و کرمای تیره نشانگر ناقص بودن قهوه است

خرید اسپرسو

شناخت اسپرسو

راه دیگر حجم اسپرسو است – استاندارد حجمی به ازای هر شات
بین ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر است – حجم بالا و پایین تر از این رنج در هرشات
وقتی قهوه با هدف اسپرسو عصاره گیری شود ( نه ریسترتو و نه لانگو ) نشانگر
ناقص بودن فرایند عصاره گیری میباشد .

آموزش اسپرسو

راه دیگر و اصلی ترین راه تشخیص یک اسپرسو ناقص طعم آن است
هرگونه طعم نامطلوب و زننده نشانگر ناقص بودن اسپرسو است
به صورت مثال ترشی نامطلوب و گندیده و زننده با ترشی مطلوب اسیدیته متفاوت است
ترشی نامطلوب در دهان شما احساسی نامطلوب و گزنده ایجاد میکند و همچنین
تلخی خشک هم بیانگر ناقص بودن عصاره گیری اسپرسو است

تشخیص قهوه

همچنین دریافت طعم های خنثی ( فلت ) – شور و… هم نشان دهنده
عصاره گیری غلط و ناقص از قهوه است
در مطالب بعدی دلایل ناقص بودن عصاره گیری را به شما توضیح خواهیم داد

جهت خرید قهوه اسپرسو با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

تشخیص اسپرسو خوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *