طرز تهیه قهوه سبز
طرز تهیه قهوه سبز و نکات مهم مربوط به آن
قهوه سبز
قهوه سبز یکی از قهوههایی است که خواص فوقالعادهای دارد و به خصوص برای لاغری استفاده میشود. همچنین بسیاری از افراد به عنوان یک داروی گیاهی از آن استفاده میکنند. شاید برای بسیاری از افراد طرز تهیه قهوه سبز و نکات مربوط به آن سوال باشد.
در ادامه با آموزش طرز تهیه قهوه سبز و نکات مربوط به آن با شما همراه خواهیم بود. با قهوه ایلیا همراه باشید.
طرز تهیه قهوه سبز
مواد لازم :
در ابتدا باید گفت که برای تهیه قهوه سبز هم از دانه قهوه و هم از پودر قهوه میتوان استفاده کرد. اگر از دانه قهوه استفاده میکنید نیاز به ۱ لیوان دانه قهوه سبز، یک تابه دیواره بلند و یک قوری یا پارچ دارید.
اگر از پودر قهوه نیز استفاده میکنید کار شما راحتتر است.
طرز تهیه قهوه سبز با دانه قهوه :
اگر از دانه قهوه استفاده میکنید ابتدا به اندازهی ۱ لیوان از آن را پر کنید. سپس دقت کنید اگر خیلی تمیز نیست ابتدا آن را از یک صافی عبور دهید تا مواد زائد آن جدا شود.
تابه دیواره بلند خود را روی اجاق قرار داده و دانهها را در آن بریزید. سپس با حجم همین لیوان ۳ برابر آب به آن اضافه کنید ( ۳ لیوان ). بطور کلی نسبت دانه قهوه به آب ۱ به ۳ است. به یاد داشته باشید که همیشه این نسبت را رعایت کنید.
طرز تهیه قهوه سبز
شعله اجاق را روشن کرده و آن را زیاد کنید. هنگامی که آب جوش آمد زیر شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۱۲ دقیقه بصورت آهسته بجوشد. در طول این مدت به آهستگی هم بزنید و نگذارید دانهها تنها در کف تابه باقی بمانند.
پس از ۱۲ دقیقه تابه را از روی اجاق برداشته و آن را از طریق یک صافی درون یک پارچ یا قوری بریزید.
حالا قهوه سبز شما آماده است. اجازه دهید اندکی خنک شود. حال میتوانید آن را درون فنجان ریخته و نوش جان فرمایید و یا اینکه حتی میتوانید آن را درون یخچال نگهداری کرده و بعدا مصرف کنید.
طرز تهیه قهوه سبز
در برخی منابع ذکر شده است که پس از به جوش آمدن آب، اجازه دهید بیش از ۱۲ دقیقه دانهها در آب خیس بخورند و به صورت آهسته بجوشند اما تتوصیه ما به شما این است که این کار را انجام ندهید، زیرا بیش از این مدت باعث میشود قهوهی شما تلختر شود و یا کافئین آن افزایش یابد که باعث میشود طعم ناخوشایندی به قهوه بدهد و از نظر سلامتی نیز ممکن است مناسب نباشد.
پس برای دستیابی به بهترین نتیجه همان مقدار ۱۲ دقیقه ایده آل و کافی میباشد.
شما میتوانید دانههای باقی مانده را در یخچال نگهداری کرده و یک بار دیگر از آن استفاده نمایید.
طرز تهیه قهوه سبز با پودر قهوه :
برای دم کردن قهوه سبز با پودر قهوه ۲ روش وجود دارد :
۱ ) به مقدار ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه سبز را درون یک قوری یا لیوان ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه آن را صاف کنید و سریع میل کنید.
۲ ) به مقدار ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه سبز را درون یک صافی کاغذی یا پارچه تمیز بریزید و داخل آب جوش بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه صافی را در آورید و دمنوش قهوه سبز خود را میل کنید.
شما میتوانید قهوه سبز را با استفاده از فرنچ پرس به راحتی تهیه نمایید.
حتما مطالعه کنید : ۷ استفاده کاربردی از فرنچ پرس
زمان مصرف قهوه سبز و میزان آن :
طرز تهیه قهوه سبز
قهوه سبز نیز مانند هر گیاه دارویی دیگری شرایط و زمان خاص مصرف خود را دارد. با توجه به نتایج تحقیقات علمی صورت گرفته در مورد زمان مصرف قهوه سبز، نتایج به دست آمده نشان میدهد بهترین زمان برای نوشیدن قهوه سبز بعد از صبحانه و یا ۱۵ دقیقه بعد از ناهار است، دلیل این امر میزان کافئین بسیار بالای قهوه سبز میباشد زیرا در صورتی که با معده خالی اقدام به مصرف دمنوش قهوه سبز نمایید کافئین بالای قهوه با اسید معده واکنش داده و باعث دلدرد و حالت تهوع شما می شود. پس هرگز قهوه سبز را با معدهی خالی ننوشید.
منبع : ineedcoffee