4.7/5 - (4 امتیاز)

قهوه دیکف چیست

قهوه دیکف یا قهوه بدون کافئین نوعی از دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا نیست
که به صورت طبیعی کافئین نداشته باشد بلکه همان قهوه‌ی معمولی است که
طی فرایند شسته شدن کافئین خود را به مقدار قابل توجهی از دست داده است
و مقدار خیلی کمی کافئین در آن باقی مانده است.

کافئین موجود در قهوه‌های دیکف چیزی حدود ۳ الی ۷ میلی گرم در هر فنجان است،
که در مقایسه با میزان کافئین موجود در یک فنجان معمولی قهوه بسیار اندک است
و به همین دلیل آن را قهوه بدون کافئین هم می‌نامند. این نوع قهوه مناسب افرادی
است که دلایل مختلف به کافئین حساسیت دارند و باید از مصرف آن بپرهیزند.

null

فواید قهوه بدون کافئین

کاهش ۷ درصدی ابتلا به دیابت نوع دو با مصرف قهوه بدون کافئین امکان پذیر است.

این قهوه با کاهش آنزیم های کبد از آن محافظت می کند.

کاهش مرگ زودرس و ناشی از سکته های قلبی و مغزی از دیگر فواید قهوه بدون کافئین می باشد.

می توانید با نوشیدن این نوع قهوه از زوال عقل در اثر افزایش سن جلوگیری کنید.

قهوه دی کف بهترین جایگزین برای افرادی است که نمی توانند کافئین مصرف کنند.

قهوه بدون کافئین حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است.

اسید هیدروکرینامیکی و پلی فنل ها از اکسیدان های اصلی موجود در قهوه هستند.

آنتی اکسیدان آن ۱۵ درصد کمتر از قهوه معمولی است.

مصرف روزانه و در زمان های مناسب آن موجب داشتن پوستی زیبا و بدون چروک می گردد

که علت آن هم به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها است که با رادیکال های آزاد مبارزه

و از پوست محافظت می کنند.

کسانی که با نوشیدن قهوه دچار رفلاکس اسید معده و سوزش سردل می شوند

می توانند از آن استفاده کنند تا سوزش کمتری را احساس کنند.

نحوه ساخت قهوه بدون کافئین

این قهوه از دانه های قهوه است که تا ۹۷ درصد از کافئین آنها حذف شده است.

راه های زیادی برای حذف کافئین از دانه های قهوه وجود دارد.

بیشتر آن ها شامل آب، حلال های آلی یا دی اکسید کربن هستند.

دانه های قهوه در حلال شسته می شوند تا زمانی که کافئین از آن خارج شود، سپس حلال از بین خواهد رفت.
کافئین همچنین می تواند با استفاده از دی اکسید کربن یا فیلتر

زغال چوب – روشی به نام فرآیند سوئیس واتر حذف شود.
قبل از رست و برشته کردن دانه های قهوه، کافئین آن ها را از بین می بریم.

ارزش غذایی قهوه بدون کافئین، جدا میزان کافئین آن، باید تقریباً با قهوه معمولی

یکسان باشد. با این حال، بسته به روش مورد استفاده، ممکن است طعم و بو

قهوه کمی ملایم تر شود و رنگ آن تغییر کند. این می تواند قهوه بدون کافئین را

برای کسانی که به طعم و بوی تلخ قهوه معمولی حساس هستند، خوشایند تر کند.

آشنایی با قهوه بدون کافئین Decaf Coffee

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *