4/5 - (1 امتیاز)

پورتا فیلتر چیست

پرتا فیلتر قطعه مهمی از تجهیزات دستگاه اسپرسوساز است
که به شما کمک می کند تا کل مراحل استخراج عصاره قهوه را در
حین دم کردن اسپرسو تماشا کنید. در واقع شما پودر قهوه خود را درون
پرتافیتر میریزید و منتظر می شوید که دستگاه شما عصاره گیری را انجام دهد.

بخشی از پورتافیلتر است که دانه های آسیاب شده قهوه با اندازه های مناسب
برای اسپرسو را نگه می دارد و در زیر محلی قرار دارد که آب از درون دانه ها عبور می کند.

نام دیگر سبد؛ بسکت می باشد و در دو نوع اصلی عرضه می شود؛ بسکت سینگل
و بسکت دوبل. بسکت های دوبل برای درست کردن قهوه دبل اسپرسو استفاده می شود،
زیرا دارای عمق بیشتری برای نگه داشتن پودر قهوه می باشند و حجم بیشتری قهوه
در خود میگیرند و دارای دو لوله خروج قهوه می باشند.

null

نحوه استفاده از پرتافیلتر

برای استفاده از پرتافیلتر
بسکت را در دهانه پرتافیتر قرار دهید
مقدار دقیق پودر قهوه را داخل بسکت بریزید
قهوه را تمپ کنید
دسته گروپ را به هدگروپ اسپرسو ساز وصل کنید
و در انتها دستگاه را روشن کنید.

انواع پرتافیلتر

بسته به نوع کاربری دستگاه اسپرسوساز،
پرتافیلتر ها دارای سایز ۵۱، ۵۳ و ۵۸ هستند.
و با هر کدام از آنها می توان هم اسپرسو تک شات و هم دبل شات تهیه کرد.

سبد های فشرده

سبد های تحت فشار که به سبد های دوجداره نیز معروف‌اند
دارای صفحه‌ای مشبک هستند. علاوه بر آن، صفحه‌ای دیگر با روزنه‌ی ریزی
در وسط آن قرار دارد . وظیفه‌ی این روزنه‌ی کوچک هدایت کردن محلول قهوه
با فشار بیشتر به بیرون است. این کار باعث اعمال فشار بیشتر بر قهوه‌ی
تهیه شده می‌شود. به طور معمول این گونه سبدها را می توان در بیشتر
دستگاه‌های اسپرسوساز خانگی مشاهده کرد ولی در
اسپرسو سازهای صنعتی کاربردی ندارند.

سبدهای معمولی

این سبدها به طور معمولی برای تهیه اسپرسو استفاده می‌شوند.
تفاوت این سبدها با سبدهای فشرده این است که دیگر جداره ی دوم را ندارند.
در اینجا فقط اعمال فشار در زمان تهیه‌ی قهوه و زمان تمپ آن است. این روش
ترجیحی برای علاقه مندان به قهوه و باریستاها است. دلیل استفاده‌ی بارسیتاها
از این سبدها کنترل بهتر بر هر مرحله‌ی انحلال و تهیه اسپرسو است. این موضوع
بسیار مهم است که شما از درجه‌ی آسیاب قهوه مطمعن شوید برای این که بهترین درجه
برای دستگاه اسپرسوساز خود انتخاب نمایید. این سبد ها بهترین نتیجه را زمانی به
ما می‌دهند که از پودر قهوه‌ی نرمتر و تمپ مناسب استفاده کنیم. این دو نیز نقش مهمی در عمل انحلال دارند.

استفاده از این سبد ها نیازمند دقت بیشتری است و در قبال کار خیلی خوب
نتیجه‌ای عالی به دست می‌آید . این سبدها به شما قهوه‌ای با غلظت (Body)
بیشتر و رایحه‌ای بهتر می‌دهد.

سبد های تحت فشار یا فشرده (Pressurized) و غیر فشرده (None – Pressurized)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *