4.4/5 - (8 امتیاز)

دما استاندارد اسپرسو

دما قهوه امروز میخواهیم درباره تاثیر دما و استاندارد های دمای آب و شیر به صورت کامل
برای شما بنویسیم. شاید یکی از مهمترین فاکتور های دم اوری فاکتور دما باشد.
به طوری که چه بیشتر و چه کمتر از حد مجاز نوشیدنی کیفیت خود را از دست میدهد
و کاملا تاثیر خود را روی طعم نشان خواهد داد. مثلا در اسپرسو اگر دما کمتر از حد مجاز باشد
قهوه به خوبی عصاره گیری نمی شود و طعم نامطلوب مانند طعم ترش غیرعادی میدهد

دما استاندارد قهوه

و اگر دما بیش از حد مجاز باشد اصطلاحا قهوه میسوزد و طعم نامطلوبی مانند تلخی بسیار نامطلوب
به شما میدهد. بنابراین میخواهیم دمای مناسب را به شما بگوییم تا حتما در هنگام عصاره گیری یا
دم اوری به آن توجه داشته باشید. دمای استاندارد اسپرسو بین ۹۰٫۵ تا ۹۶ درجه سانتی گراد است
ثبات دما یکی از مهمترین فاکتور های یک اسپرسو حرفه ای است که در اسپرسو ساز های حرفه ای
امکان تنظیم و ثبات دما را خواهید داشت.

دما قهوه ترک

اما در حال کار با اسپرسو های معمولی شما میتوانید با
رعایت دما در همین رنچ از اسپرسو خود لذت ببرید. در قهوه های دمی مانند کمکس و وی شصت و
ایروپرس و حتی فرنچ پرس رعایت رنچ دما استاندارد بسیار اهمیت ویژه ای دارد و تاثیر بسیار بالایی
در طعم نوشیدنی نهایی شما دارد. رنج دمای پیشنهادی برای قهوه های دمی بین ۹۲ تا ۹۵ درجه است.
اگر در خانه قهوه ترک اماده میکنید و روی شعله گاز اینکار را میکنید با دمای کم قهوه را داخل جزوه هم بزنید

دمای قهوه فرانسه

و قبل از به جوش امدن آب ( دمای جوش ۱۰۰ درجه ) و وقتی فوم (کرما ) روی قهوه جمع شد آن را از روی
گاز بردارید. اگر در خانه قهوه ساز فرنچ پرس ( فرانسه قدیم ) اماده میکنید. بعد از به جوش امدن اب زیر گاز را
خاموش و حداقل ۳۰ ثانیه صبر کنید و بعد اب را روی بستر قهوه بریزید. لازم به ذکر است دما در فوم شیر هم
اهمیت بسیار بسزایی دارد . اگر برای قهوه لاته یا کاپوچینو خود میخواهید فوم بگیرید دمای استاندارد بین
دمای ۶۲ تا ۷۱ درجه سانتی گراد را به شما پیشنهاد میکنیم. اگر به حرفه ای بودن خودتان چه در خانه
چه به عنوان باریستا اهمیت میدهید فاکتور دما را حتما جدی بگیرید

استاندارد های دما قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *