5/5 - (18 امتیاز)

اسیدیته قهوه چیست؟

اسیدیته قهوه شمارا یاد اسید می اندازد نه؟ پس صبر کنید و این مقاله را تا اخر بخوانید

حتما فکر میکنید قهوه تنها یک نوشیدنی تلخ است که در هنگام بیخوابی

ان را میل میکنید و تنها برای شما تبدیل به یک عادت شده است

پس اگر به طعم تلخ قهوه عادت کرده اید و زیاد هم بصورت تخصصی
در باره خصوصیات قهوه مطالعه و تجربه نداشته باشید فکر میکنید
که مزه ترش در یک قهوه نشانه فساد یا خرابی قهوه است
اما اگر به شما بگوییم که این یکی از مهمترین معیار ها و اساسی ترین
مزه های قهوه است شاید تعجب کنید !

اسیدیته قهوه

اسیدیتی در قهوه

اتفاقا اسیدیتی یکی از عوامل بسیار مهم در قهوه است که باعث میشود
یک قهوه خوب پیچیدگی خود را بهتر نشان بدهد
قهوه بدون اسیدیتی یک قهوه مرده است درست مانند نوشابه ای که
گاز خود را از دست داده است. وقتی میگوییم یک قهوه اسیدیته
لیمو دارد نه اینکه عینا مزه خود لیمو باشد نه ! منظور این است که
این مزه یاد اور ترشی طعم لیمو است نه ترشی گندیده. اگر به شما بگوییم که
دامنه طعمی قهوه ها چقدر گسترده است شاید باور نکنید. اسیدیتی تنها
یکی از معیار های طعمی است اما دقیقا
حتی اسیدیتی در قهوه های مختلف متفاوت است مثلا اسیدیتی لیمو
از توت فرنگی بیشتر است . اسیدیته دارای یک طیف گسترده طعمی
در جدول طعمی است طیفی درست مانند طیف رنگ ها !

اسیدیته قهوه یعنی چه

اسیدیته حاصل اسید های مفید موجود در قهوه مانند اسید کلروژنیک است
هرچقدر ارتفاع کشت دانه و مواد معدنی موجود درخاک بیشتر باشد
ما اسیدیتی با پیچیدگی بیشتری در قهوه خود کشف خواهیم کرد
اما این بحث ها و طعم ها اصلا چه کاربردی دارد؟
تماما برای این است که شما در کنار استفاده از فوائد و کافئین
این نوشیدنی از خوردن آن هم لذت بیشتری ببرید
و از یکنواختی و عادت به تلخی قهوه های نامرغوب قهوه های
بهتری را برای استفاده خود و عزیزانتان انتخاب کنید

اسیدیته قهوه چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *