اسپرسو کن پانا
اسپرسو کن پانا امشب میخواهیم درباره یک قهوه بسیار خوشمزه
برپایه اسپرسو برایتان بنویسیم.
اسپرسو کن پانا یک ترکیب بسیار خوشمزه از اسپرسو و خامه است
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا به وسیله اسپرسو ساز یک
دبل اسپرسو تهیه کنید و سپس خامه را به صورت دستی یا
با همزن به مدت چنددقیقه بهم بزنید تا حالت کشی پیدا کند و
کاملا نرم شود. برای تهیه این نوشیدنی
اگر اسپرسو ساز دارید معادل ۶۰ میلی لیتر اسپرسو ( دبل )
به همراه دو قاشق غذاخوری خامه روی ان اضافه کنید
قهوه کن پانا
میتوانید از انواع سیروپ و عسل هم در کنار ان استفاده کنید
اگر هم اسپرسو ساز ندارید میتوانید از موکاپات استفاده کنید
این قهوه در کشورهای مختلف اسامی مختلفی دارد و حتی
نوشیدنی مشابه ان فراوان است. ترجیحا از خامه سنگین پرچرپ
استفاده کنید . خامه های اماده و اسپری پیشنهاد نمی شود
و پیشنهاد میکنیم خودتان خامه را با هم زدن و یا همزن تهیه کنید
امیدواریم از این قهوه خوشمزه لذت ببرید
چرا که ترکیب طعمی جذابی دارد