• سختی آب چیست

    قبلا برایتان از تی دی اس اب گفته بودیم این بار میخواهیم
    برایتان درباره سختی آب بگوییم . آب یکی از مهمترین معیار های دم اوری
    است به طوری که اگر شما نسبت به کیفیت اب بی توجه باشید و آب
    کیفیت لازم را نداشته باشد طعم قهوه شمارا نابود و شما طعم های
    بسیار نامطلوب ترش و تلخ از قهوه دریافت میکنید

    سختی آب

    اما سختی آب چیست؟ سختی آب میزان مواد معدنی موجود در اب است
    شاید در ابتدا به این نتیجه برسید که آب مقطر یا اب های گران قیمت
    مدنظر است اما به هیچ عنوان چنین اب هایی برای دم اوری پیشنهاد نمی شود
    سختی اب در مناطق مختلف یکسان نیست. اما چرا سختی آب در طعم قهوه
    تاثیر گذار است؟ دانه های قهوه خود دارای مواد شیمیایی مختلفی هستند که
    تعیین کننده عطر و طعم قهوه هستند . درون آب هم مواد معدنی مثل منیزیم
    وجود دارد. این مواد معدنی به مواد درون قهوه میچسبند و آن هارا در
    نوشیدنی حفظ میکنند البته این مواد معدنی متفاوت هستند و به همین دلیل
    سختی اب هم میتواند مفید هم میتواند مضر باشد . مثلا منیزیم یک ماده شیمیایی
    است که چسبندگی زیادی دارد و میتواند به عطر و طعم و کافئین بیشتر کمک کند
    اما به طور کلی همانطور که در مبحث تی دی اس برای شما گفتیم یک محدوده
    مطلوب وجود دارد که شما میتوانید به کمک سختی سنج آن را مشخص کنید
    و اگر این محدوده رعایت نشود شما از یک قهوه خوب میتوانید یک نوشیدنی
    با طعم بد دریافت کنید. برای افرادی که کافه دار هستند توجه به سختی آب غیر
    از کیفیت قهوه برای حفظ سلامت تجهیزات مثلا اسپرسو ساز حائز اهمیت است
    اگر هم به مباحث قهوه های دمی و کیفیت طعمی قهوه علاقمند هستید بدون شک
    باید توجه به سختی اب را در اولویت قرار بدهید . به طور کلی و در ساده ترین
    حالت شما میتوانید از اب معدنی مناسب استفاده نمایید ( میزان TDS نوشته شده است )

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    سختی آب برای قهوه چیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *