• قهوه کوپی لواک

    قهوه کوپی لواک یا راسو بله این حقیقت دارد که ما قهوه ای به نام
    کوپی ( کاپی ) لواک داریم که از مدفوع
    حیوانی بنام گربه زباد ( سیوِت ) Civet
    به عمل می اید. این حیوان که در دسته
    راسو ها قرار دارد و بسیار باهوش است
    چنان که
    فقط بهترین میوه (چری) های ممکن را میخورد
    که این را مدیون حس بویایی قوی اش است

    قهوه کوپی لواک

    خواص قهوه کوپی لواک

    پس از اینکه میوه توسط حیوان هضم شد
    پروسس قهوه ( فراوری قهوه ) در دستگاه گوارش
    اتفاق می افتد و حیوان پس از هضم بخش گوشتی میوه قهوه
    دانه را سالم و دست نخورده دفع میکند.
    پس از این کارگران به دنبال مدفوع
    این حیوان میگردند و یکی از گران ترین قهوه ها
    و البته کمیاب ترین قهوه های دنیا دنیا به عمل می اید

    قهوه راسو چیست

    آنزیم های گوارش حیوان در قهوه کمی تغییر ایجاد کرده
    و همین باعث میشود قهوه لواک طعم و عطری ملایم داشته باشد
    اگر نگران بحث کثیف بودن این قهوه هستید باید بگوییم
    این حیوان بیماری مشترکی با انسان ندارد
    و برای انسان ناقل بیماری نیست
    و همینطور دانه پس از جمع اوری شسته و در مقابل
    افتاب قرار میگیرد
    و سپس با درجه حرارت بالا رست میشود

    نکات مهم قهوه کوپی لواک

    به یاد داشته باشید قهوه را به همان اندازه که نیاز دارید آسیاب کنید تا همیشه طعمی‌ تازه و خالص را تجربه کنید.
    شیر، خامه و شکر طعم کپی لواک شما را خراب می‌کند. به قهوه کاپی لواک چیزی اضافه نکنید در غیر این صورت
    گران ترین قهوه دنیا طعمی‌مانند قهوه معمولی خواهد داشت
    بهترین راه آن است که قهوه
    را در یک ظرف با نفوذ هوای کم قرار داده و آن را در یک مکان تاریک و سرد نگه دارید.

    هرگز دانه های قهوه را در فریزر نگهداری نکنید، با این کار قهوه تمام عطر و طعم خود را از دست می‌دهد.
    کاپی لواک را دور از هوا یا باد شدید، رطوبت، گرما و نور نگه دارید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    قهوه کوپی لواک – قهوه راسو چیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *