• تهیه قهوه موکا یا موکاچینو
    قهوه موکا یا موکاچینو نوشیدنی ایست که عمده ترکیبات آن شکلات و اسپرسو است! البته ممکن است قهوه موکا “caffè mocha” را با دانه های قهوه موکا که در یمن کشت می شود اشتباه بگیرید. شهر موکا در یمن یکی از قدیمی ترین شهر های مرتبط با داستان پیدایش قهوه است. در حال حاضر در شهر موکای یمن قهوه موکا کشت میشود که به آن موکای عربی گفته میشود. و البته نوشیدنی موکاچینو “mocaccino” که از ابتکارات آمریکایی است بی ربط به آن نیست. طعم شکلات با قهوه! قهوه موکا یکی از گونه های کافه لاته است که ترکیبی شکلاتی دارد.

    اما اگر شما هوس نوشیدن موکاچینو را دارید و حال رفتن به کافی شاپ را ندارید چه می کنید؟ پس به جای لباس پوشیدن دست به کار شوید و از دستورالعمل های زیر برای تهیه موکاچینو استفاده کنید.
    تهیه موکا کافی موکاچینو، شکلات و اسپرسو، قهوه موکا!

    روش ها و پیشنهادات زیادی برای تهیه قهوه موکا وجود دارد. سعی کردیم مطلب به صورت کامل به همه شیوه ها اشاره کند. دو روش برای تهیه قهوه موکا وجود دارد.
    روش های تهیه قهوه موکا یا موکاچینو:

    روش اول استفاده از قهوه دمی

    یک فنجان قهوه‌ی دمی تازه دم (پیشنهاد برخی قهوه‌ی فوری و قهوه دستگاه قهوه ساز خانگی نیز هست)
    نصف فنجان شیر
    یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
    یک قاشق سوپخوری آب گرم یا شیر گرم (استفاده از شیر موکا را خامه‌ای و غلیظ تر می‌کند)
    شکر( در صورت نیاز)
    خامه هم زده شده و کاکائو ( پیشنهادی برای تزئین)

    یک فنجان قهوه دمی تهیه کنید. قهوه دمی را می توانید با وی ۶۰ یا کمکس و یا دستگاه قهوه ساز فیلتر دار تهیه کنید. البته اصراری به استفاده از قهوه دمی نیست ولی پیشنهاد اول و بهتر قهوه دمی است، برای تلخ تر شدن قهوه میتوانید از مقدار بیشتری پودر قهوه استفاده کنید. برخی از قهوه فوری و یا بلک کافی نیز استفاده میکنند. تیره و تلخ!
    قهوه دمی تازه تهیه شده قهوه دمی با استفاده از دستگاه قهوه ساز

    ابتدا محلوطی با مقادیر مساوی از شیر گرم و پودر کاکائوی در کاسه‌ای کوچک تهیه کنید. برای هر فنجان دو قاشق از این مخلوط کافی است. سپس در فنجان این ترکیب را با قهوه مخلوط کنید.
    مخلوطی از شکلات و شیر شکلات و شیر یا شکلات و آب گرم!

    هرچه میزان قهوه‌ی شما بیشتر باشد, به مخلوط کاکائو و شیر بیشتری احتیاج دارید اما مقداری فضا برای شیر در فنجان نگه دارید.

    مقداری شیر را تا دمای ۶۰ الی ۷۰ درجه بجوشانید (دمای بالاتر از طعم آن می‌کاهد) و یک سوم تا نصف فنجان را با شیر پر کنید. توجه داشته باشید که نباید روی شیر فوم وجود داشته باشد پس اگر لایه‌ای روی شیر ایجاد شد, آن را با قاشق بردارید.
    اگر موکای شیرین ‌تری می‌خواهید یک قاشق چای خوری شکر به نوشیدنی خود اضافه کنید. به دلخواه مقداری خامه و کمی پودر کاکائو اضافه کرده و نوش جان کنید. کارامل یا دارچین نیز طعم خوبی به نوشیدنی شما می‌دهد.
    قهوه موکا یا موکاچینو قهوه با شکلات فکر میکنید به این قشنگی درست می کنید؟
    روش دوم استفاده از قهوه اسپرسو

    قهوه‌ی اسپرسو
    دو قاشق سوپخوری آب گرم
    دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو
    یک قاشق سوپخوری شکر
    مقداری نمک
    نصف فنجان شیر

    آب گرم, پودر کاکائو, شکر و نمک را مستقیما در فنجان ریخته و ترکیب کنید. مقداری اسپرسو با استفاده از موکاپات یا دستگاه اسپرسو تهیه کنید. اسپرسو حداقل باید نصف فنجان شما را را شامل شود البته اگر فکر میکنید این مقدار کافئین بسیار است میزان پودر قهوه را کمتر در نظر بگیرید.

    نصف فنجان شیر را بجوشانید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر با کمک یک قاشق اجازه ندهید کف روی شیر وارد فنجان شود. و در آخر اسپرسوی خود را اضافه کنید.

    موکای شما آماده‌ است!
    موکا کافی یا موکاچینوی حرفه ای موکا کافی که با خامه تزئین شده است
    نکات تهیه موکاچینو:

    راستی در این مرحله می‌توانید به آن چاشنی اضافه کنید مثل خامه‌ی زده شده یا کاکائو. به همان اندازه‌ای که طعم خوب آن مهم است, ظاهرش نیز حائز اهمیت است، برای این کار می‌توانید با دارچین یا شکر زرد روی آن تزئین کنید.

    دقت کنید که در هر دو روش برای تهیه‌ی مخلوط شکلات و شکر میتوانید آن را روی شعله بگذارید تا شکر آن به خوبی حل شود.
    قهوه موکا یا موکاچینو چیست ؟ تزئین فراموش نشه! نوش جان

    منبع:کافی استور

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تهیه قهوه موکاچینو

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *