• دوره کافی شاپ

    دوره کافی شاپ مجموعه کافه داری با هدف کیفیت و استاندارد بالا براساس
    متد های بین المللی Sca و بصورت تضمینی
    و با قیمتی بسیار مناسب و بصورت فشرده و کاملا عملی این امکان را برای هنرجویان فراهم میسازد
    تا در کوتاهترین زمان ممکن وارد بازار کار چه برای استخدام و چه برای راه اندازی کافه خودشان بشوند

    آموزش کافی شاپ

    آموزش کافه در آکادمی تخصصی قهوه بصورت جامع

    این دوره در یک آکادمی مجهز و تخصصی قهوه و با بهره گیری از  بهترین تجهیزات ممکن

    و بهترین کادر اساتید قهوه و کافی شاپ ایران از جمله اساتیدی که

    تجربه دوره های Sca را دارند و داور مسابقات ملی قهوه بوده اند و بالاترین کیفیت ممکن تدریس را دارند تشکیل میشود

    این دوره ها جامع بوده و جز آموزش تمامی مباحث باریستا و نوشیدنی ها گرم شامل نوشیدنی ها سرد و بارتندری و لاته آرت

    و مدیریت محل کار و اصول کامل مهمانداری و پذیرایی می باشد

    استخدام کافی شاپ – استخدام باریستا ( معرفی به کار )

    چنانچه شخصی حتی بدون داشتن کوچکترین اطلاعاتی در این دوره ها شرکت کند

    پس از دیدن این دوره آموزشی ان هم با هزینه کمتر از حقوق یکماه کاری اش میتواند وارد بازار کار شود

    چه به عنوان کافه دار و چه به عنوان باریستا و اگر تمایل داشته باشد توسط مجموعه کافه داری

    به کافی شاپ ها معتبر جهت استخدام باریستا و کافی شاپ معرفی میگردد

    آموزش باریستا – مراحل آموزش کافی شاپ

    در دوره کافی شاپ مهرماه ۹۸ کافه داری هنرجویان ابتدا از صفر تا صد تئوری و شناخت قهوه را یاد گرفتند

    سپس با استاندارد های کار و قهوه آشنا شدند و از مزرعه تا دم آوری را بصورت کامل و تخصصی یاد گرفتند

    آموزش قهوه – آموزش تئوری باریستا

    که این شامل ( اصطلاحات – تاریخچه – پروسس ها – رست – انواع قهوه – کیفیت قهوه ها – دانه شناسی – گیاهشناسی و…. ) بود

    و سپس با تجهیزات مختلف و کار با دستگاه ها بصورت صحیح و استاندارد و کامل آشنا شدند

    و همچنین نحوه نگهداری از تجهیزات و قهوه و مدیریت بار را آموزش دیدند

    و حتی یاد گرفتند چگونه یک منو استاندارد یا طرح صحیح از کافی شاپ داشته باشند

    و با مقدار دقیق و صحیح نوشیدنی ها و استاندارهای آن اشنا شدند و بعد از آن اصول و استاندارد های اسپرسو

    بصورت کامل آموزش داده شد

    آموزش عملی باریستا – آموزش عملی کافی شاپ

    سپس در کارگاه عملی ابتدا نحوه عصاره گیری صحیح قهوه – اسپرسو و کالیبریشن و تنظیم گرایندر به آن ها اموزش داده شد

    و سپس تمام مواد اولیه لازم مانند قهوه ” بدون دریافت هزینه مجدد”  دراختیارشان قرار گرفت تا با آن تمرین کنند تا جایی که بتوانند

    یک عصاره گیری صحیح انجام دهند

    آموزش لاته آرت

    در این مرحله ابتدا توسط استاد شیمی شیر و اصول لاته آرت به هنرجویان آموزش داده شد

    و آن ها با تاریخچه لاته آرت و اهمیت آن اشنا شدند سپس اصول عملی را یادگرفتند

    آموزش عملی لاته آرت در دوره کافی شاپ

    و مجددا تمامی مواد اولیه لازم مانند شیر و قهوه و ابزار و دستگاه های لازم در اختیار آن ها قرار گرفت تا آن را بصورت عملی تمرین کنند

    و بتوانند اشکال لازم را به شکل اصولی و جهانی ایجاد کنند لازم به ذکر است تجهیزات تمرین

    هنرجویان از بهترین تجهیزات فعلی بازار ایران بوده تا آن ها به بهترین شکل ممکن بتوانند مباحث عملی را یاد بگیرند

    آموزش مدیریت کافه – آموزش مهمانداری کافه

    در بخش بعدی بصورت تئوری هنرجویان با اصول مدیریت سالن کافی شاپ و برخورد صحیح پرسنل – انواع ظروف و متد های پذیرایی

    و قواعد کاری و استاندارهای ویتر و سالنکار آشنا میشوند

    لیست ظروف کافی شاپ – لیست لوازم تجهیزات کافی شاپ

    همچنین در این دوره کافی شاپ به هنرجویان تجهیزات لازم برای کافی شاپ و استاندارها و انواع آن ها و نیز ظروف لازم و اکسسوری و
    لوازم باریستا و لوازم بارتندر توضیح داده می شود

    آموزش باریستا

    آموزش بار سرد – آموزش بارتندر – مقدمه بر میکسولوژی

    در مرحله بعدی هنرجویان وارد دنیای بی پایان نوشیدنی های سرد می شوند – ابتدا تئوری

    و شناخت ابزار و ظروف و اصطلاحات و سپس متد ها و تکنیک های آماده سازی را یاد میگیرند

    و در مرحله بعدی با رسیپی ها و دستورالعمل های درست کردن شیک ها – فراپه ها – اسموتی ها – ماکتل ها آشنا می شوند

    آموزش عملی بار سرد – دوره کافی شاپ

    – ان ها با شکل صحیح به کار بردن ابزار بصورت تئوری و عملی و تکنیک های تخصصی بار سرد

    اشنا شده و با طعم ها و مواد اولیه لازم و اصول چیدمان بار سرد آشنا میشوند و در پایان باید خود را برای کارگاه عملی اماده کنند

    مدرک دوره کافی شاپ – امتحان

    در ایران چیزی به نام مدرک بین المللی وجود خارجی ندارد و مجموعه کافه داری تمامی مدارک بین المللی را فاقد اعتبار میداند

    چرا که انجمن تخصصی قهوه ایران را در سال ۲۰۱۷ تحریم کرده است – اما در پایان دوره هنرجویان درصورت قبولی سرتیفیکیت

    آموزشگاه را دریافت خواهند کرد

    ثبت نام دوره آموزش قهوه و کافی شاپ

    قبل از هرچیز باید بدانید برای چه میخواهید اموزش ببینید.میخواهید کافه راه اندازی کنید؟

    میخواهید به عنوان باریستا استخدام شوید؟ میخواهید مدیریت بار یک کافه را داشته باشید؟

    میخواهید در مسابقات کشوری شرکت کنید؟ ما در تمامی زمینه ها میتوانیم به شما کمک کنیم

    چرا که دوره های کافه داری از پایه تا پیشرفته ترین شکل ممکن در تمامی بخش ها برگزار میگردد.

    پس ابتدا باید هدف خود را مشخص کنید و سپس برای آموزش اقدام کنید

    این دوره ها برای کیفیت بالاتر تنها با ظرفیت ۴ نفر و تنها یکبار در هر ماه برگزار میگردد و مراجعه حضوری و پرکردن فرم ثبت نام

    الزامی می باشد. جهت ثبت نام با بخش ثبت نام هنرجویان آموزشگاه تماس حاصل بفرمایید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    دوره کافی شاپ – دوره باریستا مهرماه ۹۸
    برچسب ها:                                                                                                                                            

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *