کتل قهوه دمی
کتل قهوه شاید قهوه های دمی کمی برای شما ناشناخته تر از قهوه هایی مانند
اسپرسو و ترک باشند. قهوه هایی مانند ایروپرس – کمکس – وی شصت و…
که در مطالب قبلی از اهمیت و حساسیت های دم اوری و کیفیت طعمی آن ها
برای شما صحبت کرده بودیم. اما حقیقت امر این است که قهوه های دمی دارای
اصول و استاندارد های مهمی برای دم اوری و اماده سازی هستند
کتل برای قهوه
اما خارج از استاندارد های دم اوری وسایل و گجت ها ( ابزار دم اوری ) و وسایل جانبی
اهمیت بسزایی در قهوه نهایی دارند . یکی از این ابزار های مهم کِتِل است – کتل در ساده ترین
تعریف یک کتری با دهانه بلند دراز و باریک و نوک تیز است. اما تفاوت این کتری با کتری های
عادی چیست؟ اصلا چرا این دهانه کشیده تر است؟ دلیل آن جریان اب خروجی است
در کتری های عادی شما به خاطر کوتاه بودن دهانه نمیتوانید جریان خروجی آب مانند
مقدار را کنترل کنید. درواقع نوع ریخته شدن جریان اب بر روی بستر قهوه اهمیت بسیار بالایی دارد
و نیاز به ثبات و کنترل دارد که به این امر در قهوه های دمی و شیوه های فیلتریشن ( دم اوری با فیلتر )
پورینگ یا عمل ریزش کنترل شده اب بر بستر قهوه برای دم اوری میگویند
کتل برقی قهوه
این کتل ها در انواع ساده و برقی قابل تهیه هستند که ما مدل برقی را به شما پیشنهاد مکنیم
چرا که یکی دیگر از مهمترین معیار های دم اوری قهوه های دمی همانطور که قبلا هم گفتیم
دما اب است و شما در کتل های برقی به سادگی میتوانید دمای اب را تنظیم کنید
از کتل ها میتوانید حتی در خانه برای انواع قهوه دمی استفاده کند فقط توجه داشته باشید
نوع دم اوری بسیار اهمیت بالایی دارد اگر علاقمند به قهوه های نسل سوم هستید میتوانید
در دوره بروئینگ اکادمی کافه داری شرکت نمایید
درضمن جهت خرید انواع کتل میتوانید به پیج فروشگاه هوپ کافی @hopecoffee.ir مراجعه
و کتل مورد علاقه خود را تهیه نمایید. اهمیت به وسایل دم اوری حتی از نظر ظاهری
چه برای باریستا و چه کاربر خانگی نشان دهنده یک حرفه ای است
جهت خرید انواع کتل برقی با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید