4/5 - (1 امتیاز)

فرهنگ قهوه در مکزیک

نهال قهوه توسط اسپانیایی ها در اواخر قرن هجدهم از کشورهای دومنیکن

و کوبا به مکزیک برده شد و کشت تجاری آن زمانی آغاز شد که مهاجران آلمانی و ایتالیایی از گواتمالا و

سایر کشورهای آمریکای مرکزی به مکزیک نقل مکان کردند. در دهه ۱۷۹۰ زمانی که اولین مزارع قهوه

در جنوب شرقی ایالت وراکروز شروع به رشد و نمو کردند

قهوه در مکزیک نیز مانند دیگر کشورهای تولید کننده ی قهوه فرهنگی منحصر به فرد دارد.

مکزیک یکی از بزرگترین کشورهای تولید کننده قهوه و بزرگترین تولید کننده قهوه ارگانیک در جهان به شمار می‌رود.

در سال ۲۰۰۰ تقریبا ۶۰ درصد از قهوه ارگانیک جهان در مکزیک تولید شد. اکثر قهوه تولیدی مکزیک قهوه ارگانیک ویژه ای است

که توسط کشاورزان فقیر ایالات جنوبی مکزیک به نام های چیاپاس ( Chiapas ) و اوآخاکا ( Oaxaca ) تولید می‌شود.

فرهنگ قهوه نوشیدن در مکزیک

یکی از معروف‌ترین قهوه‌ها در بین مکزیکی‌ها، cafe de olla است.

که در قوری‌های گِلی تهیه می‌شود و همانند سایر عادات غذایی معمول در بین مردم این کشور،

این قهوه مکزیکی نیز تند سرو می‌شود. برای تند کردن قهوه مکزیکی از نوعی دارچین بومی به نام پایلون سیلو استفاده می‌کنند.

قهوه در مکزیک

برای مکزیکی ها، کافه دی اولا مترادف با خانه، راحتی و زندگی سنتی است.

کافه دی اولا برای مکزیکی ها یادآور گذران وقت با اعضای خانواده است.

در مکزیک، تولیدکنندگان قهوه روستایی قرن ها در مزارع خانوادگی قهوه پرورش داده اند.

از نظر تاریخی، پدر و مادر خانواده بر کل مراحل کار، از کاشت تا پایان برداشت و فروش نظارت داشتند.

تا به امروز، این کار هنوز در سراسر کشور انجام می شود. بسیاری از این خانواده های تولید کننده

قهوه به روش های سنتی و بدون فناوری مدرن و بدون تکنولوژی مدرن به کار خود ادامه می دهند.

خیلی ها یک قدم جلوتر می روند. دانه قهوه را تفت می دهند و سپس دانه قهوه خود را با استفاده از

یک ابزار سنگی معروف به متات – metate – یا آسیاب ذرت خرد می کنند. سپس قهوه را به شکل

سنتی یا همان کافه دی اولا دم کرده و میل می کنند.

با این حال، تعداد مکزیکی هایی که هنوز به این روش های سنتی قهوه مصرف می کنند در حال کاهش است.

مصرف کنندگان بیشتری در حال دور شدن از مصرف سنتی قهوه هستند. اینها تمرکز بیشتری بر روی مواردی مانند

قهوه تک خاستگاه، تنوع و نمره کیفی دارند که همه نشان دهنده فرهنگ قهوه موج سوم و تخصصی است.

فرهنگ قهوه در مکزیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *