راه های تهیه فوم شیر
امروز میخواهیم شیوه های تهیه فوم شیر
را در خانه و کافه بررسی کنیم
کف شیر با دستگاه اسپرسو
یکی از اصلی ترین راه ها استفاده از نازل بخار دستگاه اسپرسو ساز است.
برای اینکار احتیاج به پیچر دارید. برخی از اسپرسوسازها با پیچر ارائه میشوند،
اما اگر اسپرسو ساز شما پیچر نداشت، باید برای تهیه کف شیر آن را بصورت جداگانه خریداری کنید.
برای تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار دستگاه اسپرسو ساز،
ابتدا شیر را داخل پیچر ریخته، آن را بصورت مورب زیر نازل بخار دستگاه بگیرید
و توسط نازل کف شیر را تهیه کنید.
کف شیر با فرنچ پرس
فرنچ پرس دستگاهی است که با استفاده از آن برای دم کردن قهوه
و یا گرم نگه داشتن انواع مختلف دمنوش استفاده میشود.
با این حال در اینجا قصد داریم نحوه درست کردن فوم شیر با فرنچ پرس را مورد بررسی قرار دهیم.
در ابتدا لازم است تا شیر را به اندازه کافی حرارت دهید تا به دمای ۶۰ درجه سانتیگراد برسد.
پس از آن شیر را درون فرنچ پرس بریزید. البته دقت داشته باشید که فرنچ پرس را پر از شیر نکنید،
زیرا باید فضایی برای فوم گیری شیر نیز وجود داشته باشد. تهیه کف شیر با فرنچ پرس
پس از این کار، اهرم فرنچ پرس را به صورت سریع و به دفعات بالا و پایین کنید.
آموزش تهیه کف شیر فرنچ پرس
اهرم فرنچ پرس دارای یک صافی است که برای استفاده های مختلف، کاربردهای گوناگونی دارد.
در اینجا هدف از بالا و پایین کردن این اهرم، عبور صافی از شیر خواهد بود. درنهایت فوم مناسبی
در فرنچ پرس ایجاد میشود. با انجام این مراحل کف شیر با فرنچ پرس ایجاد کنید. برای استفاده از
فوم شیر باید درب فرنچ پرس را بردارید و فوم را روی نوشیدنی خود بریزید. معمولاً برای مصرف کاپوچینو
یا لته از این فوم استفاده میشود.
کف شیر با همزن
شیر خود را در ابتدای کار گرم کنید و با استفاده از همزن به صورت رفت
و برگشتی هم بزنید، از همزدن دایره ای خود داری کنید چون باعث می شود
حباب های شما خوب شکل نگیرند و تا زمانی که حباب های مورد نظرتان
شکل بگیرد این کار را انجام دهید.
برای استفاده از مخلوط کن نیز در ابتدا شیر خود را گرم کرده و درون مخلوط کن
ریخته و سرعت آن را روی دور متوسط بگذارید.
اگر دنبال حباب های ریز و یک دست می باشید استفاده از مخلوط کن گزینه
بسیار مناسبی می باشد.