تعمیر اسپرسو ساز
سرویس دستگاه اسپرسو چنانچه نیاز به خدمات سرویس – کاستومایز و انواع تعمیرات و یادگیری و آموزش
برای دستگاه اسپرسو در شهر تهران دارید میتوانید با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید
منبع اب دستگاه اسپرسو
سرویس دستگاه اسپرسو هر اسپرسو بدون توجه به دستگاه با یک منبع آب آغاز می شود.
آب از یک مخزن کوچک ریخته می شود و یا مستقیما از اتصال لوله آب می آید.
وجود مخزن برای مقدار کم و دستگاه های کوچک مناسب است اما
دستگاه حرفه ای با مصرف بالا نیازمند یک منبع لوله کشی قابل اعتماد است.
یک اسپرسو خوب نیازمند آبی است که تمیز و فاقد میزان زیادی (یا میزان کمی) مواد معدنی باشد.
بیشتر دستگاه ها دارای فیلترهای سرخود هستند.
اما آبی که با فشار عادی خانگی تامین می شود، فاقد نیروی کافی برای رسیدن به قهوه به شکلی است
که اسپرسو تولید کند. اینجا است که بحث پمپ مطرح می شود.
وقتی آب بوسیله پمپ به پیش می رود، زمان بالا بردن گرما رسیده است.
به اندازه منبع آب و فشار، در اینجا یکپارچگی نیز مهم است.
جوشاننده دستگاه اسپرسو مسئول گرم کردن آب در سیستم است.
دستگاه های حرفه ای معمولا دارای دو سیستم جوشاننده هستند.
این یعنی از یکی برای دم کردن استفاده می کنند و از دیگری برای نازل بخار .
وجود دو جوشاننده مشکل نیاز برای دماهای متفاوت را حل کرده است.
آب مورد نیاز برای دم کردن باید ۹۳ درجه سانتی گراد (۲۰۰ درجه فارنهایت)
و برای بخار ۱۰۰ درجه سانتی گراد (۲۱۲ درجه فارنهایت) باشد.
دمای آب می تواند بر روی میزان عصاره گیری تاثیر مستقیم داشته باشد
(پس عدم یکپارچگی می تواند طعم شات اسپرسو را خراب کند).
تعمیرات اسپرسو ساز
تعمیرات دستگاه اسپرسو ساز
سرویس دستگاه اسپرسو یکی از از بخش هایی که در تعمیرات اهمیت دارد گروپ هد است
گروپ هد بخشی است که آب گرم و پرفشار را با قهوه کوبیده شده تماس می دهد.
انواع مختلفی از گروپ هِد وجود دارند اما تمامی آنها از بخش های پایه ای مشابه با
پیکربندی متفاوت تشکیل شده اند. در اینجا است که پُرتافیلتر را می بینید و سبد فیلتری
فلزی که قهوه پودر شده را نگه می دارد . گروپ هدها همچنین شامل قفل پرتافیلتر،
کلید فشار (برای تنظیم جوشاننده) و کانالی که امکان حرکت آب از جوشاننده به پرتافیلتر را می دهد هستند.