کشت قهوه در جهان
همانطور که میدانید قهوه در تمامی کشور ها قابل کشت نیست .
کمربند کشت قهوه – The Coffee Bean Beltبه مناطقی در دنیا گفته می شود که قهوه
در آن ها کشت می شود، یعنی شرایط آب و هوایی خاص این نقاط برای کشت و پرورش قهوه ایده آل می باشد.
شرایطی که شامل نور آفتاب مداوم، حرارت بالای محیط و رطوبت مطلوب است.
این مناطق همان منطقه استوا می باشد که ۲۵ درجه در جهت شمال و ۳۰ درجه در جهت جنوب از
خط استوا فاصله دارد. در کشور هایی مانند : اتیوپی , یمن , کلمبیا , هند , پاناما , کاستاریکا , هندوراس , پرو و ….
عوامل رشد قهوه
عوامل بسیاری از جمله نوع دانه، کیفیت خاک، آب و هوا، میزان بارش و آفتاب، و حتی ارتفاع دقیقی که قهوه در آن رشد می کند،
می تواند طعم محصول نهایی را تحت تاثیر قرار دهد.
این متغیرهای کلیدی، همراه با شیوه برداشت و فرآوری قهوه، موجب تمایز میان انواع مختلف قهوه جهان میگردند.
کشور های تولید قهوه
همانطور که در جدول زیر میبینید کشور های تولید کننده و کشت قهوه را به صورت کامل برای شما درج کرده ایم
آنگولا Angola | اکوادور Ecuador | لیبی Liberia | رواندا Rwanda |
بولیوی Bolivia | السالوادور El Salvador | ماداگاسکارMadagascar | سیرا لئون Sierra Leone |
بوروندی Burundi | مالزی Malaysia | مالاوی Malawi | تانزانیا Tanzania |
کامرون Cameroon | گابن Gabon | نیکاراگوا Nicaragua | تایلند Thailand |
آفریقای مرکزی Central African | گینه نو Papua New Guinea | لائوس Republic of Lao | تیمور شرقی Timor-Leste |
چین China | گینه Guinea | غنا Ghana | توگو Togo |
ساحل عاجCôte d’Ivoire | هائیتی Haiti | پاراگوئه Paraguay | اوگاندا Uganda |
کوبا Cuba | هندوراس Honduras | پاناما Panama | ونزوئلا Venezuela |
کونگو Congo | هند India | پرو Peru | زامیا Zambia |
دومینیکا Dominican | جامائیکا Jamaica | فیلیپین Philippines | زیمبابوه Zimbabwe |
چقدر زمان برای باردهی درخت قهوه لازم است؟
در کشت قهوه درخت قهوه بعد از ۳ تا ۵ سال شروع به شکوفه زدن می کند.
بر روی یک درخت قهوه هم شکوفه وجود دارد و هم میوه های رسیده ( گیلاس قهوه ) و
هم میوه های نرسیده ( میوه ی سبز ).برداشت محصول توسط کارگران ماهر و به
وسیله ی دست انجام می شود .کارگران میوه های رسیده ( گیلاس قهوه ) را می چینند و جمع آوری می کنند.
[kkstarratings]