• تشخیص اسپرسو اصل

    تشخیص اسپرسو از کجا بفهمیم یک اسپرسو ناقص عصاره گیری شده است
    اولین راه تشخیص از روی کرمای( لایه چربی ) روی اسپرسو
    است که این لایه باید به رنگ طلایی و کامل باشد – یک کرمای
    ناقص با رنگ متمایل به سفید و کرمای تیره نشانگر ناقص بودن قهوه است

    خرید اسپرسو

    شناخت اسپرسو

    راه دیگر حجم اسپرسو است – استاندارد حجمی به ازای هر شات
    بین ۲۵ تا ۳۰ میلی لیتر است – حجم بالا و پایین تر از این رنج در هرشات
    وقتی قهوه با هدف اسپرسو عصاره گیری شود ( نه ریسترتو و نه لانگو ) نشانگر
    ناقص بودن فرایند عصاره گیری میباشد .

    آموزش اسپرسو

    راه دیگر و اصلی ترین راه تشخیص یک اسپرسو ناقص طعم آن است
    هرگونه طعم نامطلوب و زننده نشانگر ناقص بودن اسپرسو است
    به صورت مثال ترشی نامطلوب و گندیده و زننده با ترشی مطلوب اسیدیته متفاوت است
    ترشی نامطلوب در دهان شما احساسی نامطلوب و گزنده ایجاد میکند و همچنین
    تلخی خشک هم بیانگر ناقص بودن عصاره گیری اسپرسو است

    تشخیص قهوه

    همچنین دریافت طعم های خنثی ( فلت ) – شور و… هم نشان دهنده
    عصاره گیری غلط و ناقص از قهوه است

    اسپرسوي اور اکستراکت (Over-extracted) که با شنيدن آن ياد ته ديگ سوخته يا
    خورشتي ته گرفته و بدون آب بيفتيد که غلظت آن نامطلوب است . چرا که اين قهوه بيش از حد عصاره گيري شده و
    طعمي تلخ زننده و خشک در دهان شما ايجاد ميکند. شايد فکر کنيد عصاره گيري بيش از حد ممکن است خوب باشد
    اما کاملا اشتباه بوده و همانند انساني است که روح آن گرفته شود. و قطعا نه تنها شما اصالت آن را تجربه نخواهيد کرد
    بلکه حتي ممکن است باعث زدگي شما بشود شکل ظاهري کرماي آن تيره اي و قهوه سوخته است

    اسپرسـو از متد اکستراکشن ( فشار ) پيروي ميکند
    يعني اسپرسـو قهوه اي است که با فشار آب مشخص ( ۹ بار ) و دماي نزديک به دماي جوش ( مثلا ۹۲ درجه ) از
    يک مقدار مشخص پودر قهوه فشرده شده ميگذرد. همانطور که قبلا برايتان گفته ايم درجه آسياب مشخص ( گرايند )
    مشخصي دارد و تقريبا کمي درشت تر از قهوه پودر شده است

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تشخیص اسپرسو خوب

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *