خامه اسپرسو چیست
خامه اسپرسو حتما شما هم لایه خوش رنگ و خوش طعم
کف مانند روی اسپرسو را دیده اید .
نام این لایه کف مانند کرما است
رنگ لایه چربی اسپرسو
این لایه یکی از پارامتر های کیفیت اسپرسو هم محسوب می شود
ابتدا باید بدانید این کف جذاب چگونه و از چه چیزی تشکیل می شود
کرما اسپرسو درواقع در هنگام عصاره گیری قهوه با اسپرسو ساز
ایجاد و متشکل از حباب های هوا با روغن های محلول قهوه است
اسپرسو استاندارد
این لایه که میتوان آن را لایه چربی قهوه دانست باید دارای
قهوه روشن تا آجری و قهوه ای مایل به قرمز یا به طور کلی طلایی دانست
کرما نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک است کرما با رنگ روشن و نازک
نشانه قهوه زود عصاره گیری شده و به صورت کلی کرما رقیق – بی ثبات
روشن – تیره – نازک نشانه یک قهوه اسپرسو غیراستاندارد است
کرما اسپرسو چیست
که قطعا
نشانه های طعمی خود را به صورت شور – ترشی نامطلوب – تلخی نامطلوب
به شما نشان خواهد داد. به جز عصاره گیری استاندارد و مهارت باریستا
یا شخص نوع دستگاه اسپرسو ساز نوع دانه قهوه تاثیر بسزایی در تشکیل
و کیفیت کرما قهوه اسپرسو دارد. اغلب کرما را به نام های فوم اسپرسو یا حتی خامه اسپرسو
میشناسند اما نام اصلی آن کِرِما می باشد . روی کرما لکه های سفید و روشن نباید باشد
کف اسپرسو چیست
همچنین زمان ماندگاری آن اهمیت بالایی دارد و کرما بی ثبات که زیر یک دقیقه
از بین میرود مطلوب نیست. کرما یکدست و غلیظ با رنگ مناسب نشان دهنده
یک اسپرسو مطلوب است. این بار که قصد میل کردن اسپرسو را داشتید
حتما به این لایه ی جذاب دقت بیشتری داشته باشید و تجربیاتتان را با
ما به اشتراک بگذارید
جهت خرید قهوه اسپرسو با بالاترین کیفیت طعمی و قیمت مناسب با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید