Rate this post

شناخت گیاه قهوه
گیاه قهوه درختی همیشه سبز است. این گیاه از خانواده روناسیان می باشد و در مناطقی با آب فراوان و آب و هوای گرمسیر رشد می کند. برای کشت درخت قهوه از دو روش استفاده می کنند:

اولین روش که بازدهی چندان مطلوبی ندارد، روش سنتی است، به این صورت که در ابتدای فصولی که بارندگی در آن رواج دارد، به تعداد بیست دانه در حفره هایی می کارند ولی حداقل نیمی از آن ها جوانه نمی زنند.
گیاه قهوه:
پرورش دادن گیاه قهوه – بوته قهوه پرورش گیاه قهوه

اما در روشی دیگر که بازدهی آن نسبت به روش قبل بیشتر است این گونه عمل می کنند که:
دانه را در گلخانه پرورش می دهند تا جوانه بزند بعد از بازه زمانی شش الی دوازده ماه به محل مورد نظر برای کشت انتقال می دهند. شروع گل دهی این گیاهان حدودا سه الی چهار سال زمان می برد و بعد از گذشت پنج سال می توان برداشت محصول داشت. درخت قهوه، شکوفه هایی مشابه گل یاسمن دارد.

قهوه تازه کنیا – ۲۰۰ گرم

قهوه تازه کنیا – ۲۰۰ گرم
‎۲۲۵٬۰۰۰ریال

قهوه تازه عربیکا کنیا رست تیره، مناسب برای تهیه اسپرسو

شکوفه قهوه شکوفه قهوه
شکوفه قهوه شکوفه قهوه

میوه های قهوه همان طور که در تصاویر زیر مشاهده می کنید بر روی این درخت به صورت خوشه قرار گرفته اند.
میوه قهوه بر روی درخت قهوه میوه قهوه بر روی درخت

قهوه های موجود مصرفی جهان از نوع عربیکا (Arabica) و روبوستا (Robusta یا کانفورا) به طور عمده تامین می شوند که عربیکا در ارتفاعات هزار تا دو هزار متر از سطح دریا و روبوستا در زیر ارتفاع هزار متر از سطح دریا رشد می کند.
منبع:کافی استور

شناخت گیاه قهوه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code