فروش قهوه

آموزش عصاره گیری اسپرسو گیری با دستگاه

عصاره گیری اسپرسو دارای مراحلی میباشد که در این ویدوئو شما مراحل قبل از عصاره گیری

و بعد از گرایند و اسیاب قهوه را میبینید. به این مراحل تمپ کردن یا لول کردن قهوه میگویند که

جهت یکدست کردن پودر قهوه در تمامی بسکت قهوه و صاف کردن و فشرده کردن پودر قهوه انجام میشود

آموزش اسپرسو

آموزش تمپ کردن – آموزش لول کردن

هدف از لول کردن این است که پودر قهوه به اندازه یکسان در تمامی بسکت پخش شود و هدف از تمپ کردن

فشرده سازی بستر قهوه است . توجه داشته باشید هم لول کردن و هم تمپ کردن هردو اهمیت بسیار بالایی

در عصاره گیری داشته و به عصاره گیری استاندارد شما کمک میکند

جهت اموزش اسپرسو در اکادمی تخصصی با ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵

قبلا در مقاله استاندارد های اسپرسو به صورت کامل حجم و زمان را برایتان توضیح داده بودیم

تکنیک های باریستا – لول کردن قهوه – لولینگ

از مهمترین شاخص های
عصاره گیری خوب قهوه و حتی حرفه ای بودن
شخص عصاره گیرنده ( باریستا یا حتی کافی لاور )
مهارت های پیش از عصاره گیری است که در این پست برایتان مینویسیم
تکنیک لولینگ یا یکسان سازی بستر قهوه بوسیله دست
یا ابزار لولر انجام میشود.دلیل اهمیت لولینگ در این است که
پودر قهوه در بسکت پورتافیلتر ( بستر قهوه ) به یک اندازه پخش شود
و در نتیجه عصاره گیری به درستی انجام شود درغیراینصورت
اگر اینکار به درستی انجام نشود ,
عصاره گیری بخشی از قهوه بیش از حد و بخش دیگر بصورت خام میماند
درنتیجه کیفیت و طعم مناسب قهوه از دست میرود

تکنیک های باریستا

تکنیک بعدی تکنیک تمپ کردن است که در پست های قبلی به آن اشاره کردیم
بسیار حائز اهمیت است که بستر پودر قهوه را قبل از اتصال به اسپرسو ساز
به صورت قرص فشرده دربیاورید که یعنی شما با وسیله ای به نام تمپر
پودر قهوه را فشار میدهید تا بصورت یک قرص فشرده دربیاید
اگر این تکنیک به درستی انجام نشود
در هنگام عصاره گیری شدت فشار اب بستر قهوه را متلاشی و نه تنها عصاره گیری
انجام نمیشود بلکه پودر با فشار از کناره ی پورتافیلتر شما بیرون زده و دستگاه را کثیف میکند
پس نه تنها انجام این دو تکنیک حائز اهمیت است بلکه انجام ان ها بصورت استاندارد
هم بسیار روی طعم و کیفیت قهوه تاثیر میگذارد

عصاره گیری اسپرسو گیری با دستگاه اسپرسو ( فیلم )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *