4.7/5 - (7 امتیاز)

آموزش بار سرد کافی شاپ

آموزش بار سرد مستلزم دوره تخصصی است. چرا ؟ bartending یا مهارت بارتندینگ

یک علم بسیار گستره است و شامل نوشیدنی های سرد کافی شاپ است که اتفاقا محبوبیت زیادی هم دارد

این بخش همانند آموزش کافی شاپ و باریستا نیازمند آشنایی با وسایل و ابزار و مواد اولیه و دستور العمل های خاص است

آموزش بار سرد کافه شامل چه بخش هایی است؟

این بخش شامل تمامی نوشیدنی های سرد کافه از جمله فراپه ها – اسموتی ها – ماکتل ها – شیک ها و ابمیوه ها است

و همچنین مهارت گارنیش ( زیباسازی سفارش ) و آشنایی با طعم ها و تقابل آن ها با هم که برعهده بارتندر است

بارتندر

بارتندر کیست – بارتندر چیست

بارتندر همانند باریستا مسئول یک بخش بسیار مهم از نوشیدنی های کافه است . بدین صورت که باریستا مسئول بارگرم

و بارتندر مسئول بار سرد – آماده سازی و پاسخگویی به مشتری و مدیریت این بخش از کافه است

وظایف بارتندر چیست – مهارت بارتندری

یک بارتندر باید به خوبی باید ابزار آلات بار سرد کافه را بشناسد و نحوه صحیح به کار بردن آن هارا بلد باشد

قبلا درباره لوازم بار سرد و بارتندر برایتان نوشته ایم – مسئولیت دیگر بارتندر به عقیده سایت کافه داری درست کردن نوشیدنی ها سرد

به شیوه صحیح و استاندارد باشد. نوشیدنی های سرد بر خلاف گرم هیچ منوی معینی نداشته و کاملا

ابداعی بوده و شامل طیف گسترده ای میباشد. پس بارتندر باید با طعم ها و مواد اولیه اشنایی داشته

و بتواند لیستی مناسب از نوشیدنی های مناسب را تهیه کند. همچنین از مهارت های بارتندر حرکات نمایشی

و گارنیش صحیح و زیباست. چرا که بیشتر این بخش نمایش است. نمایشی برای جذب و ترغیب مشتری

آموزش میکسولوژی

یک بارتندر خوب باید مهارت شناخت طعم ها و ترکیب آن ها باهم را داشته باشد. علاوه بر ابداع نوشیدنی های سرد

و سرو آن ها به صورت صحیح – او باید مقدار مشخص هر ترکیب و تقابل طعم ها را بشناسد حتی باید شیوه صحیح

درست کردن و ترکیب کردن هر نوشیدنی و میوه و ابمیوه را بداند. چرا که قطعا تعداد – نوع – مقدار – شیوه تکنیکال

نوع سرو در هر نوشیدنی کاملا متفاوت است

آموزش بار سرد

دوره بار سرد کافه داری شامل چه بخش های است؟

این دوره بصورت کلی شامل

تئوری بار سرد واصطلاحات

چیدمان بار

شناخت ابزار الات و نحوه بکار گیری آن ها

میکسولوژی ( ترکیب طعم ها – ساخت سیروپ ها – ساخت طعم ها – شناخت فلیور ها و طعم ها )

آشنایی با حرکات نمایشی بارتندر

مهارت های بارتندر و تکنیکال و تکنیک های آماده سازی نوشیدنی ها

آموزش شیک ها – آموزش فراپه ها – آموزش اسموتی ها – آموزش ماکتل ها و میوه ها

رسیپی ها و دستورالعمل های آماده و استاندارد جهت تهیه نوشیدنی های فوق

آشنایی با مقدار دهی و استاندار های بار سرد

شناخت گارنیش ها

شناخت ظروف و نوع سرو و ……..

آموزش میکسولوژی

آموزش بارتندری بصورت حرفه ای

این دوره آموزشی به صورت کاملا عملی و آموزش استاندارد تئوری در محیط آکادمی و بار

ابزارالات و تجهیزات حرفه ای و مواد اولیه لازم و بهره گیری از اساتید مجرب ( اساتید مسابقات کشوری )

و با قیمت بسیار مناسب و بصورت تضمینی آموزش داده می شود و بعد از آموزش با معرفی به کار همراه خواهد بود

جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام با شماره ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل فرمایید

 

 

آموزش بار سرد آموزش بارتندری میکسولوژی
برچسب ها:                                                                                                                                                                                                                                                    

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *