• خامه اسپرسو چیست

    خامه اسپرسو حتما شما هم لایه خوش رنگ و خوش طعم
    کف مانند روی اسپرسو را دیده اید .
    نام این لایه کف مانند کرما است

    خامه اسپرسو

    رنگ لایه چربی اسپرسو

    این لایه یکی از پارامتر های کیفیت اسپرسو هم محسوب می شود
    ابتدا باید بدانید این کف جذاب چگونه و از چه چیزی تشکیل می شود
    کرما اسپرسو درواقع در هنگام عصاره گیری قهوه با اسپرسو ساز
    ایجاد و متشکل از حباب های هوا با روغن های محلول قهوه است

    اسپرسو استاندارد

    این لایه که میتوان آن را لایه چربی قهوه دانست باید دارای
    قهوه روشن تا آجری و قهوه ای مایل به قرمز یا به طور کلی طلایی دانست
    کرما نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک است کرما با رنگ روشن و نازک
    نشانه قهوه زود عصاره گیری شده و به صورت کلی کرما رقیق – بی ثبات
    روشن – تیره – نازک نشانه یک قهوه اسپرسو غیراستاندارد است

    کرما اسپرسو چیست

    که قطعا
    نشانه های طعمی خود را به صورت شور – ترشی نامطلوب – تلخی نامطلوب
    به شما نشان خواهد داد. به جز عصاره گیری استاندارد و مهارت باریستا
    یا شخص نوع دستگاه اسپرسو ساز نوع دانه قهوه تاثیر بسزایی در تشکیل
    و کیفیت کرما قهوه اسپرسو دارد. اغلب کرما را به نام های فوم اسپرسو یا حتی خامه اسپرسو
    میشناسند اما نام اصلی آن کِرِما می باشد . روی کرما لکه های سفید و روشن نباید باشد

    کف اسپرسو چیست

    همچنین زمان ماندگاری آن اهمیت بالایی دارد و کرما بی ثبات که زیر یک دقیقه
    از بین میرود مطلوب نیست. کرما یکدست و غلیظ با رنگ مناسب نشان دهنده
    یک اسپرسو مطلوب است. این بار که قصد میل کردن اسپرسو را داشتید
    حتما به این لایه ی جذاب دقت بیشتری داشته باشید و تجربیاتتان را با
    ما به اشتراک بگذارید

    جهت خرید قهوه اسپرسو با بالاترین کیفیت طعمی و قیمت مناسب با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس حاصل بفرمایید

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    خامه اسپرسو یا کرما اسپرسو چیست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *